UO KSBiH bira šefa reprezentacije
0
Aco Petrović najbliži selektorskoj klupi
Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ACO JE IDELANO RJESENJE za BIH UZ KVALITETNE SARADNIKE IDEMO ACCCCCCCCCCCCCCCOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO
Nakon rahmetli Kinđeta, ovo će biti prvi puta da nas vodi pravi stručnjak. Dosta je više diletanata tipa Sabit (u p.ichku m.aterinu hoćemo li igrat) Hadžića.
Znaš šta? Slažem se u vezi ovoga što nisu prenijeli vijest o pobjedi Širokog, ali jedy ti malo g.ovna s tim vrijeđanjem države. Ako ti se ne sviđa ova \'\'nakarada\'\' idi traži bolju u Lijepoj tvojoj, jedva čekaju takve kockastoglave Hercegovce kao što si ti!
Neće dok ih ne naružiš: http://www.sarajevo-x.com/sport/kosarka/aba/siroki-slavio-u-kragujevcu/120201043 Ipak se citaju komentari...
@SRAMOTA ZA S... apsolutno se slazem s tobom, stvarno treba da ih bude sramota, jer to je itekako relevantna informacija za nasu drzavu, mnogo bitnija od toga da je Kim Kardashian vidjena bez sminke i visokih potpetica...puuuu...novinari. Svaka cast Sirokom, nisam isfrustrirani hrvat, vec isfrustrirani bosnjak ( jedan od rijetkih normalnih) , ili sam i ja nenormalan sto smatran Siroki nasim klubom.
Gospodo sa SA.X-a, PONOVO se niste udostojili niti prenijeti vijest da je osmerostruki i aktualni prvak BiH u košarci, i jedini predstavnik BiH u ABA/NLB ligi, ŠIROKI WWIN, u odličnoj utakmici pobijedio Radnički iz Kragujevca, i to u gostima rezultatom 93:86. Utakmica je odigrana jučer u 17h. Od 18 odigranih utakmica, Široki ima 10 pobjeda. ŠTA JE POSRIJEDI? ZAVIST,LJUBOMORA, ILI NACINALISTIČKA MRŽNJA, koji je razlog da najčitaniji portal u ovoj šugavoj državi ne prati uspjehe svoga prvaka? Nakon svega, nemate se potrebe čuditi što Hrvati nemaju simpatije prema ovoj nakaradnoj državi! Hvala.
aco je nikakav strucnjak, zapamtite sta vam kazem
e moj Aco nećeš ti moći ni sada kao ni prije dvije godine jer nisi zeleni isto kao i Ćiro,Slišković i još dosta njih.
isto ono sto je pape uradio za nogometnu bh reprezentaciju uradice aco za kosarkasku.. rezultati zdravo
PETROVIĆA ZA SELEKTORA ! IDEMOOOOOOOOOOOOOOOOOOO ! VOLIM TE BOSNO !
ACU za selektora jasta
ja reko onaj usljo pejovic
Zar nije Aco Pejovic pjevac?