Komentari (78)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
čekam da denvinik.hr makar objavi da je zavseno prvenstvo.. pa nijedne recenice... kad smo ih pokupili 30 razlike..
Sta je bolan ovo? Ona istrazivanja pokazuju da nam je penis u prosjeku duzi od crnackog. Tuka ostavlja crnce iza sebe sa "dusom u nosu". Sad i ova omladina skace i pogadja trojke, bolje nego oni koledz-ameri. Sa's vidjet kad' se tajna bosanko-hercegovacke superiornosti nadje u jufci.
jest ocelavio ali je vrijedilo hvala mu
Ja mislim da je Baho najzasluzniji
Jasta, zasluzan je sekretar saveza a ne trener i igraci ... mozda mu treba platu povecati od novca koji ce sada leci kosarkaskom savezu ...? fuj ...
Najzasluzniji za ovu pobjedu je Emir Halimic, kojeg niko ne spominje. Selektor koji je oformio ovu ekipu godinu i vise prije, hodao godinu po cijeloj Bosni i sire trazeci najbolje. Josip Pandza dosao mjesec dana prije sa vec formiranim igracima. Svaka cast Pandzi na vodjenju ekipe, ali veliko hvala Halimicu, ovo je i tvoja medalja.
Mirza Begić, Alen Omić, Emir Preldžić, Bojan Bogdanović itd. Istina! Harun je uspio spriječiti dalje devastiranje košarke u BiH u smislu odlazaka najvećih talenata.
Pa ako je toliko uspješan ZAŠTO je poslao djecu na Evropsko bez uplaćene kotizacije? Koji majmun moraš bit da nekog šalješ tako bez para na takmičenje!? Šta je on mislio da će nam donirat mjesto na turniru? Jebemti mentalitet, svi samo gledaju jebenu sadaku.
kod nas uvijek neka euforija, fino je to sve, ali to su dijeca i treba ih pustiti, a ne sad neke doceke i gluposti.....malo mi je jadno da se organizuje docek za dijecu...ali kad nemas nista drugo....hljeba i igara.... od citave generacije ako jedan izraste u seniorskog igraca uspjeh je za drzavu. sikiras je nizak za poziciju koju igra, ali ako naraste bar jos 5-6 cm moze biti nesto od njega, igrac kikanovicevog dometa, campara prespor i ne bas dobre tehnike , osim suta limitiran za seniorsku kosarku....musa ako bude radio i malo poslozi glavu mozda nesto i uspije....ali ko zna sta ce biti za 5-6 godina
daj ba sada svi strucnjaci u pm... kada se radjo SPurs svi su bili protiv pa od royla napravise novu Bosnu, a dugovi od 8 miliona ostadose... pustite ovog trnera da uziva..
jedina dobit za kosarku je musa koji ce mozda u buducnosti igrati u seniorskoj reprezentaciji,eventualno sikiras ali limitiran je visinom za poziciju cetiri,ostali nece napraviti nikakve karijere to je cinjenica,campara je prespor za seniorsku igru
lik ima 15 godina a ti vec znas gdje ce biti za 7 godina
campara je nizak ima preteske noge i prespor jje za playmakera u seniorskoj kosarci
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Sad ce mi sigurno lupat minuse, ali zar nema i taj Mahmutovic i ostatak saveza odgovornost da privuce sponzore? Koliko para Konakovic prima? Koliko se trosi na administraciju? Na dresovima vidim Bosnalijek i BH Telecom, a kazu nemaju 10 hiljada da plate. Kako? Vjerovatno treba vise pomoci drzave, ali isto tako sami imaju odgovornost na kraju krajeva. Uostalom ako se nema para, neka se ukinu mladje zenske reprezentacije. Ima draze od drazeg.
Jos jedna stvar, kako to da se ima para za jednog od najvecih strucnjaka Evrope i za pripreme po Turskoj i tako dalje?
Zna Aco sta prica ,rastalio se on fino s Mahmutovicem ,ne vidim razloga da ga ne podrzi :)
pocela je bitka, ko je zarobio tenk , polako ,svi ce te dobiti zlatni ljiljan :)