Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I završilo je 84:77 za Široki, Sarajevoxcom, koji vam je?
Uh, jako šokantno! Radi nesigurnih odluka sudaca, moglo je doći do žešćeg nereda. Slobodna bacanja za Budućnost na 70:69 za Široki, sekunda do kraja utakmice. Oba promašena, slavlje, igrači u slačionici, pola ljudi otišlo iz dvorane, a suci nakon 5 minuta nakon završetka utakmice vraćaju igrače na teren, zbog čega-niko ne zna, a očito ni novinar ovoga teksta. Policija je jedva zadržavala ljude da ne uđu u teren, ulijetali su i mobiteli... Nakon ponovljenog slobodnog i pogodka, izjednačenje i produžetak... Čestitke Širokobriježanima što su smogli snage poslije vraćanja iz svlačionice da odigraju i produžetak i dođu do uvjerljive pobjede. Jako dobra utakmica, bravo Široki!!!
a izvjesca ja ti jadan,produzetak je bio
Konacno? Haha, a p.icka vam m.aterina, Široki dosad igrao kuci protiv dva apsolutna favorita lige, Partizana i Maccabia, i imao nesretan poraz u zadnjoj sekundi protiv Radnickog iz nemoguceg suta, i pobjeda protiv Buducnosti je \'\'konacno slavlje na Pecari\'\'? Ijaooo, \'\'novinaru\'\'! Sportski ponos Hercegovine - HKK Široki! SAMO ŠIROKI!
dobar ovi siroki,prvi i u nogometu i kosarci,sta nam radi jedno selo...
@klotz rasplako si me...sjetio sam se utakmice bosna-zvezda...velke pare su bile u igri...i,kažem sebi NIKAD VIŠE SE NEĆEŠ KLADITI !
Bilo 70:69,i igrac Buducnosti fuli oba slobodna...i dok su igraci Sirokog isli prema svlacionici sudija ih zove jer se ponavlja posljednje slobodno bacanje...i naravno,produzeci nakon toga a ja padnem na kladionici...sudijama ovog meca zelim sve najgore...daBogda im Paravinja djecu cuvao...
aaaaaaaaaaaaaa, bili su produzetci :D a jeste smijesni siroki je dobio 84 77 kakav je ovo portal???
Svaka čast!!!! Ali vidi se da vam nedostaje Chester Mason!