Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hebes ligu koju moze da igra svako onaj ko uplati ucesce u njoj
Treba napraviti ligu u kojoj ce ucestvovati klubovi,sukladno tradiciji,briju navijaca,pa ako treba napraviti i vise ragova takmicenjima,da se i onim manjim lubovima dozvokli da se vremenom nadju u 1 ligi,i da oni veliki ako ne zasuzuju ispadnu iz nje,nesto kao sto je bilo u Jugi.A ne da je nekakav MAkabi osvoji jednom,onda ga nema u tiom takmicenju sljedecih 20 g,i treba zabraniti svim klubovima van bivse Juge da ucestvuju u njoj.
PA da,ovako ucestvuje ko hoce,tj ko ima pare,i kada hoce,sto nije ozbiljno.KAda bi postijala 2 liga,onda bi se i tu stvarali jaki timovi i igraci,koji bi cinili sve da udju u veci rang takmicenja,ovi iz 1 lige bi naravno trazili svoje mjesto u Evropi,kao sto je i sada slucaj.