Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
https://www.facebook.com/karatesavezbih/?fref=ts Pratite malo rezultate, imamo 2 prvaka Evrope i 3 bronze, te kao zemlja plasirani 7. u ukupnom plasmanu.
Ne biih da kvarim euforiju, al 7. smo po broju osvojenih zlatnih medalja, a ne po ukupnom plasmanu. U ukupnom BiH i Srbija dijele 9. mjesto (što je također fin uspjeh)
@Zastita Identiteta Fin uspjeh u svakom slucaju. Vjerujem da jos bolji moze biti imajuci u vidu da se od nekih takmicara ocekivalo vise.
Cestitke ! Svako prvenstvo donesete medalju .
sanjin je extra momak 😃😃😃😃😃
Ma jes penis od ovce.
ok izbrisat ce te pozzzz