Nije ispunio očekivanja
2
Kemal Mešić bez plasmana u finale
Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije lose kakvi su ostali....:(((
kada naprdjivanje postane olimpijska disciplina osvojicemo prvo mjesto do tada nemamo sta raditi na olimpijadi i ostalim velikim takmicenjima
jeeeebo ti nas i nas sport sva ekiap mogla stat u golfa pa za london
jeli kemal fazlijin rođooo???
....iza nas (njega) je ostala : Kanada, Danska, Spanija, Grcka, Australija, Meksiko.....ali jok, vi bi da covjek uzme medalju... nas najveci problem je sto nismo realni - ali bas nikada.... zaboli momka ba, studira, putuje svijetom, takmici se, negdje neki lokalni rekord obori.....tacno - sram ga bilo, bolje da drk-a cunu u Centralu...uz marku za kafu i \"molim te casu vode\".....he he, levati levatski :)...covjek je u Londonu a vi u qu-rcu
za ove nastupe se priprema i shilji 4 godine djeco , a ne 6 mjeseci... organizacija nula - rezultati nula.
sramota, oni trebali da predstavljaju drzavu BiH a oni osramotili sve redom, ne treba im dati nigdje da idu nek idu po vasarima i nek pucaju i bacaju kuglu, a vi sto pisete,\"kolko para toliko muzike, dali mu samo 1000 itd...\" pa i komsije (srbija i hrvatska) ne ulazu pa opet imaju predstavnike u finalima, ovo je sramota od nasih \"zvjezda\", obrukase nas sviju, sad treba od njih traziti sve sto im je dato, i tih 1000km i da oni plate racune za smjetaj i put, a kad ostvare neki rezultat onda nek drzava snosi troskove.
brate srbine SAMO NA PAPIRE NEBRINI.... BOSNJAK JE TO
Ma namjerno mu dali teže kugle u Londonu, samo da ispadne...
Pa mi smo stvarno cirkus nacija! Pa nisu ni pare sve... ne mozemo se stalno ni na to vaditi... za sta ce mu! Da kupi novu kuglu! Brate ovaj sport mozes trenirati i na Cevljanskoj koridi.. kakve crne pare!
Bravo Asmire Sandžaklijo - selam Sjenici. Kemo ti se nisi obrukao kao onaj bez kose i očiju - ko njemu dade pušku, onaj nije ni ćevape da prevrće!
tari ti kemo onu strankinju, okani se kugle
ja mogu da bacim 16,60 metara, a ne bavim se tim i tri puta sam manji od Keme xD to je stvarno zalosno!
Jaoo bas me cudi ! lol ! Uhvati se kranpe , nije sport za tebe sinovac !
Prvi \'hitac\' je bio 19,49 a ne 19,94 - dakle osvojio je 24. mjesto sa bačenih 19,60 , ili u prevodu - bljak.
Ne vracaj se u BiH klocino..
Bravo jarane, istim stopama kao i svi ostali, ukakio se Kemo. To je on sigurno namjerno uradio da mogu kući svi o jednom trošku.