Komentari (51)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mi smo divovi!
BORDOOOOO JEDINSTVO! CRKNITE, DUŠMANI POSRANI!
Sve ok, i svaka Vam čast, međutim posljednjih dana BP se odjednom reklamiraju po raznim portalima, bruji face, lijepe se tekstovi po forumima, kao da se pokušavaju izdići iznad ostalih. Nisam siguran šta se pokušava sa ovim tekstovima po klixu i drugim portalima, ali imam neki osjećaj da iza ovog "marketinga" i ovog veličanja leži sasvim nešto drugo. Nadam se da varam, jer bilo kakvo izdizanje iznad ostalih navijača a da nekažem iznad kluba neće valjati. BP je mjesto među navijačima i to bi trebalo biti i njima i svima jasno!
Nisam procitao clanak do kraja, samo bi pozdravio FK Sarajevo i njihove navijace od pravog navijaca Veleza. (onog sa Bijelog Brijega). Dobar potez...dugorocno Tan uzima pare dobre, ali ako je to recept za uspjeh onda je ok. Svi navijaci koji su BiH patriote su ok, ostali su rinaka.
Ovo je recept i za BIH. Kada je klub bio na dnu sa 7 miliona duga, kada je SDA digla ruke od njega, kada su baljci, sumani, fazlagici, gracici, merdanovici, alihodzici , granovi ... digli ruke od njega, tada su posteni i anonimni navijači Sarajeva podigli klub. Danas nakon 70 godina klub je stabilan i po prvi put ima imovinu u svom vlasnistvu ( KAMP BUTMIR). Još treba dodati imena : Zlata, Samir Hadžić, Senad Kapetanović, Mirza Kurtović, Benja Isović, Senad Kadić, Almir Prljača, Elvir Kantardžić, Kenan Agić, Vildan Đurović, Dino Selimović, Mario Trojer, ....
Bordo Prijatelji 1946 JEDNI SU OD NAS...Naprijed Bordo Bijeli...SARAJEVO !!!
Hvala ti boze sto sam hordas :)))
Da se prišlepam uz komentar. :D
Brzo su zaboravljeni neki ljudi! Ko ne zna situaciju pomislio bi da je stvarno ovako bilo...
Maide,Seade a Zlata kako ste nju zaboravili spomenuti.Molim Bordo Prijatelje da naprave pricu o Zlati.
O Zlati treba snimiti film svaka čast da se neko sjetio. Zlato mi te volimo.
Edo, de ne jedi govna vise...
Šta ima, blistava situacija? Kupljena titula? Uzurpiranje javnih dobara? Institucionalizirani kriminal? Ja zaboravio da je to za vas normalna stvar, režimski klub navikao na tuđe!
glup si, strašno si glup
Razumijem sav idiotizam, samo mi nije jasno ovo, "uzurpiranje javnih dobara" ?
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
Zašto FK Sarajevo ima odbojkašku loptu na grbu? :D
sinovac mladjahan si ti da bi shvatio a boga mi i priglup.
Budem ja išal putom i vidim zrnojedi skakuću ispred mojih nogu, a u daljini sam čul zoroklika kak se drečil. Međutim, meni je dvonogi pokriguz upal u dupe pa sam se, čujte, češal po guzi i svi su me gledali čudnovato. Ali to mi je bilo zato jer sam sjedil na međunožnom guralu sa dva napuhala, a krenul sam da igram zelenočohano četveronožno štapikalo, takoreći. Dok sam išal, zazvonio mi je brzoglas, pa sam se prepal i odskočil na kolovoz, di me je udaril samovoz.