Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a dzeko ?
Zar nije na prvom mjestu klix.ba ???
Ima li ovde Bošnjakistanaca? Možda na 999 999 999 999 999 999 999 mestu xaxaxa Turim Vam ga po sred ....
\"Još je uvijek u toku anketa američkog news-magazina Time o najutjecajnijoj svjetskoj osobi\" de mi objasnite na koji nacin messi i đokovic su najutjecajnije osobe na svijetu kako možete porediti anonimuse koje traži cia,fbi interpol i jos pola svijeta i onda ovamo stavite messija na sta to on utice?
jes ali u nba ligi ima jedno 100 igraca koji su puno bolji od njeg a i u svijetu koje su puno vece zvijezde-recimo kobe, le bron, durant, dirk, wade, melo, westbrouk i da ne nabrajam vise i sad da je on popularniji od ovih nabrojanih pa to je smjesno. odigrao 15 utakmica na 3 zabio 25+ koseva i sad on naka zvijezda. smjesno da smjesnije ne moze biti
normalno da ce biti popularniji kada je i kosarka popularnija od fudbala u americi..
imal mus/limana
ovo je urota protiv serbulla.
Malo vise opste informisanosti ne bi bilo zgoreg..papcine zatupljene.
Ko je ovaj lik? Prvi put cujem. Isto tako ne mogu da vjerujem da je neki kosarkas popularniji od Messija. Staces ne znaju glupi Amerikanci.
Svi mi koji nemamo pojma ko je lik.
Jao, ovih Azijata. Mozes tek mislit kada bi STVARNO imali neku zescu igracinu. Ovaj Lin je veliko iznenadenje, i bolji je nego sto je iko mislio. Ali sada, kada vise nije novost i kada ga uporedis sa najboljim igracima u NBA, on je niko i nista spram LeBrona i Duranta.
Kako je senzacionalno dosao tako ce neprimjetno i da ode, prava americka prica, samo nek je senzacija u svemu..
NOLE DISMRRRRRRRRR
Ma to samo ameri ocijenuju ! Messi bi bio barem u top 3 da je Evropa u pitanju ;) (Iako ga ne gotivim)
Jeremy igra Dotu 2,true story.