Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Mislim da nisi dobro upućen, dvije pobijede i dva poraza :))))
ne fali nista ,da nema tog broja 3 ispred petice...ali et..ovaj jednu pobjedu ostvario ..ko da jwe zlat odobio....nismo navikli na uspjehee nasih sportasa, pa nam sve veliko...:P:P svaka mu cast na toj pobjedi...al sljedeci put bude bolje ABD.. a ti 666 ..sjeti se da nam je amerika ipak donekle pomagala u ratu,za razliku od evrope..i nemoj politiku sa sportom mijesati...
Ma bravo Amele, ponosna sam na tebe. Neka si dokazao svima onima koji ne vjeruju u BH sport i koji pljuju po našim olimpijcima. Još jednom svaka čast i Fazli na ostvarenom rezultatu (šta fali 35. mjestu, realno gledano). Nadam se da će i ostali naši olimpijci postizati ovakve rezultate. Puno vas volim i ljubim. Kisssssssssssssss :)
ipak je on pobjedio AMERA =) bravo Amele , svaka cast :)
Zasto bruka i sramota, pa pobjedio je treba podrzati nase olimpijce
Nista ispao je.. u daljem takmicenju (za bronzu) je dobio jednu ali je onda izgubio od Madjara i to je to
bruka i sramota
bravo Amele legendo!
BRAVO ... idemo dalje :)
Samo naprijed...uz tebe smo:)