Komentari (32)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pratim cesto desavalja na Klixu o ovakvim i slicnim desavanjima. Da li bih mogao pitaiti KLIXADZIJE ILI KLIXOVATORE..... jeste li culi za MLADENA NEDICA IZ TUZLE.... ako nista imam dobrog jarana druzi se sa Chuck Norrisom zove se Guuguli.... pa ga pitajte a on ce Vam dati mnostvo insteresantnih odgovora na ovu temu.......
U prevodu sa engleskog Ironman znaci Covjek-pegla. Prvo sve oko sebe pegla sa pripremama, a ako zavrsi trku onda pegla do kraja zivota.
negativno nema šta, svaka čast
U p
Udruzenje sredovjecnih trkaca Negativa upozorava Ironmane da ne sjedaju mokre kose na bicikl. Promaja ubija i izvrce usta!
Hajd neka, da se još u nečemu sramotimo. Malo nas je al nas ima!
vidi supermena vidi supermena