Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pink Floyd another brick in the wall zidas zgrade i fasade uh uh i armiras betoniras uh uh utovaras istovaras uh uh i nikad se ne odmaras pijes pivo i nije te stid turi turi jos jednu ciglu u zid
Konacno da se potegne i to osjetljivo pitanje. Odmah sutra registrujemo NVO Ne djeci!
SVAKA CAST
Legendo. \"RECIMO NE DJECI\"
na moj su se brze popeli.
Tako je Pipo !!! Pun mi je k. te smrdljive djece !!!
Djeca ovo , djeca ono, jos ce traziti pravo glasa ko i zene , dokle vise ovako , mora se jednom reci NE DJECI !
Srbine da ti ja nešto kažem:\"Ti si u najmanju ruku retardiran!\" Ima gore na Sokocu u smrdskoj jedna ustanova od milja nazvana ludara pa potraži gore pomoč možda ti pomognu. Vrijedi probati,a nas na ovom portalu popusti sa svojim retardiranim komentarima.
Sine, da ti kaže sarajevski Srbin, koji NIJE rat proveo na muslimanskoj strani, ali se poslije rata NIJE vratio ni u takozvanu SRBSKU. NIKAD Babin Zub nije bio u srBskoj, štaviše, za vrijeme rata su se sarajevski alpinisti pod vašim snajperima popeli na njega i zamijenili UNIS-ov natpis zastavom sa ljiljanima. I danas ŠUMSKA počinje dobra dva kilometra POSLIJE Babinog Zuba. Pozdrav predratnoj generaciji sarajevskih alpinista koji su predurali rat, Hami Šišiću, Alirizahu Vatrenjaku, Naimu Logiću, Muhamedu Gafiću, Buci Maltariću, pa čak i mlađem od braće Rakić.
Granmas tooth?
Pa ovaj BABIN ZUB je u REPUBLICI SRBSKOJ, zar ovi dzamijski golubovi nemaju gdje drugdje da se ventraju i penju