Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma zasto bi stao? Covjeka to cini sretnim, drugo nista i ne zna da radi. Zdrav pokretan u 47 gdje vecina ne moze da dise od stomaka . Osim toga zaraduje pare, i uvijek cu radije gledati njegove borbe, gdje ima ljepote, razmjene udaraca, tehnike i kretanja. Nego Klickov dosadni boks sa distance. Ni u snu ne govorim da je Klicko los borac, to je glupost. Da je interesantan NIJE!? A boks postoji zbog nas gledalaca, a ne zbog njega i njegove politike; kako zavrsit borbu da ne dobijem udarac a uzmem pare.
bio je čovjek dobar dok je bilo njegovo vrijeme. Ova federacioja pod čijim patronatom se sada bori skoro pa je nelegalna i nju niko ne priznaje , a i kako bi mogli biti oni prvacij sa 47 godina. Treba znati stati , stara je izreka
@Floxy Slazem se.
@bokser Jest Holifild dobar bokser u to nema sumnje,pratio sam box koliko sam mogao, mislim da je daleko najbolji teškaš bio Lenox Luis,Tajsona je srušio bez problema,ovi Kličkovi su,samo im prezime kaže.Pozdrav.
Vjerovatno su ispravili.... Kad sam ja citao bilo je 43 godine.... Ne bih bez razloga komentarisao!
@haha Nemoj pricati gluposti molim te, jeste WBF i ne WTF, de nesto nauci. To sto pricas da su Amerikanci i teska kategorija dva razlicita svijeta, nemoj provaljivati budalestine. Teska kategorija je isprdak trenutno sada, kada je Klickov najbolji bokser. Klickov nikada nije bio bokser niti ce kada biti, moze samo tuci balavce. Evaner je bio i ostao zakon u boksu. Zamisli 47 godina a izgleda i boksuje kao da mu je 25.
treba Klicku ovakav jedan mrcina a ne one levate sto ih bira
BRAVO glupsone...znas li ti uposte da citas?!? ako nisi vidio dobro pise:\"Američki bokser koji sada ima 43 POBIJEDE, 10 poraza i dva neodlučena meča\"....gdje si ti majke ti procitao da ima 43 godine? hehe..BRAVO
U 47. godini koji sad ima 43 godine! Bravo!
wbf ?!? zar ne bi trebalo: wtf? porucuje mu klicko da naruci sebi i invalidska kolica ako se odluci za ozbiljne borbe. amerikanci i teska kategorija? trenutno dva razlicita svijeta..
Zivko Josilo, mamu ti ja na k u r c u nosio!!!
Dobarvece svima, zelim vam napomenuti da AKADEMIKU rokam staru ekskluzivno u paksu !!