Priznao da je Kličko najbolji
0
Haye: Moj ego i ponos najviše pate
Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jest,ali poslije Lennoxa Lewisa. Za razliku od doktora,Lewis je znao i udariti. Usput,da ne govorimo o protivnicima sa kojim se bore braca Klicko,kad je to Čagaev bio neki dobar. Najsavrseniji ikad,ali u panjevima.Posebno protiv ovih jos vecih panjeva oko njega.
To careeeeeeeeeee Haye, svaka ti cast sto imas petlju. Odlican si bokser ali taj cceetttnnniiikkk Klicko (PPiiccko) ima visinu i duge ruke tako da samim tim je u velikoj prednosti, inace kao bokser je prava hinja i ppiicckka!
nadam se da ne mislis ozbiljno. Da mozda Tayson nebi dobio Klicka? Smiješno. Klicko je tehnicko-taktički mozda i najsavršeniji boksač ikad. Kad mu se pridoda onakva fizicka konstitucija i pokretljivost.... Nije rasni udarač kao ovi na koje ti aludiraš, ali ih u svim ostalim elementima ovog sporta šije... nisi objektivan.
Hayebiga xD
Haye-a bi i Zijo Poljo razmontir\'o.
De ba ne s.e.r.i, razbio te covjek i sta je tu sporno! :)
haye, kako prst?
ni hej , ni bilo koji od brace Kklicko ne bi moglini meda sa kasike prije 10 godina, a da ne govorim ranije. Boks je zaista jedan od rijetkih sportova koji nazaduje. Što se tiče Heja , ja bih mu savjetovao da se poklopi , jer koliko je mljeo i bockao prije meča, ovo što je pokazao je bruka.