Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Hajduk je ostao bez šansi da osvoji titulu i Kup BiH" hahahhah a ko to im šansu iz HNL da osvoji tituĺu i kup BiH?
MAMA MAMA MAMA KUPI PAMPERSAA. NEMA NEMA NEMA VISE ULTRASAA. ZA RODJENDAN RED ARMY IH UGASISEEE I LAGANO USTASE I ODOSEEE
Veću novčanu kaznu je dobilo sad Sarajevo
Na prvoj sljedećoj utakmici će Torcida napraviti još veći belaj 🤣🤣🤣🤣
Navijaš za klub, voliš klub, a kao zahvalu mu napraviš štete desetine hiljade eura? Sad nek mi neko pokuša objasniti taj mozak prosječnog klošara.
Promicitelji
Inače ništa novo spram odnosa HNS-a prema Hajduku i Hajdukovcima. Divljanje i huliganizam kažnjeno, ali antagonizam prema HNS-u je još više produbljen, a Dinamo koji je favoriziran godinama i koji se vazda gura u prvi plan vazda prolazi nekažnjeno, a da ne pričamo o sponzorstvu vladajuće elite godinama prema Dinamu, dok Hajduk to sve sam snosi i podnosi.
Zasto ne objavite da je pretucen momak od 20 godina pri otimanju zastava u Mostaru, to ne zasluzuje medijsku paznju na Klixu…
Hahahaa ma ja, dijete nosilo 20 zastava kući.
Čuj kup BiH :). Kakav amaterizam od novinarstva.
Kamenjarski dođoš, ljubitelji UZP -a , redovni glasači HDZ -a gdje god stignu pustoš ostave.
Devastirali pola svog stadiona al barem su zadržali transparente