Komentari (62)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Izgradite transverzalu, pa da razmisljamo dalje...
Nema vise energoinvesta,unisa,pretisa,hidrogradnje,vranice...itd...Neces je vala na norgilama i caffe slasticanama (non alc.) izfinansirat
Ne leti ko Skaka. Stani na zemlju. Prvo voda i kanalizacija po padinskim dijelovima Starog Grada. Malo uredite fasade barem po glavnim ulicama da nema rupa od metaka i gelera. Malo asfalta presvucite da ne lomimo auta i noge. Pa eto onda neka bude i Olimpijada.
De ti Benjamina zakrpi ove ratne rupe po zgradama, 26 godina se ceka na to. Pusti pricu o olimpijadi, znamo da ce to zavrsiti ko prica o Formuli E.
Konto sam da je ipak malo pametnija.
Završite tramvajsku na Otoci
Bar je fino procitat ako nista..
Karic/Londrc je GRADONACELNICA grada...tako da je ovo NJEN fah.Ne znam zasto da ona nabavlja vakcine ili da pravi puteve ili bilo sta drugo!? Ona rjesava gradske probleme i inicijacije za boljitak zivota u gradu...Toliko.
Do tad ce Herceg Bosna i Republika Srpska biti u UN!
A smijali ste se Skaki...
Kako ces se oduziti irfanu cengicu preko njegovog brata sigurno
sve je to super i ja bi to volio vidjeti ali za takav plan prvo moramo imati fudbalski stadion svjetskog ranka a ne ove iz jugo doba
Da nemamo ove iz Yugo doba, onda bi onaj na Otoci bio među boljim.
Samo ćete đaba potrosit stotine hiljada KM za kampanju, ali to je i cilj dati stranackim marketinskim agencijama za šuplju, kao što je Skaka potrošio stotine hiljada za kampanju da Formula dođe u Sarajevo....
O Boze kakav populista.
aha aha, u Bosni nemožeš ni asfaltirat put ako nemaš strane investicije
Prvo organizujete nekakvu utrku za svjetski kup na Bjelašnici pa neka onda bude Olimpijada. Hajte prvo to. Krenite od manjih stvari.
Kakav si ti moron samo da ti je znati