Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Goražde grad HEROJ
ja se redakciji klixa se.r.e.m. us.ta, je.bo vas vise eronet
Bosnjacki narod kao genetski najstariji i najcisci ILIRSKI narod Euro Bijele Rase je rasno ugrozen od strane genetski nerasnih Turskih k.opiladi srba kao i citava Bijela Europa!Bosnjacki Narod i Bijela Rasa nikad zaboravit nece NACRTNA silovanja desetine hiljada Bosnjackih djevojcica radi pokusaja promjene genetske slike Bijele Europe i pokusaja genetskog genocida nad Bijelom Rasom Svijeta!WORLD WIDE WHITE PRIDE-WHITE POWER!!!
...pa ako nisi u tom fazonu SELJACINO bjezi iz Zenice! Zenica dismr Gorazde
@eee izvini al ja ti i ne volim selo, krave, koze, ovce, brabonjci po putu nisam ti ja u tom fazonu
VI IZ GORAZDA STE SELJACI NA KVADRAT
halo @zenica prosetaj malo gorazdanskom :)
Gorazde i Drina ljubav mi jedina
hahahaha, ove glave su gore od onih sandzackih u sarajevu, gorazde je grad najgorih ljudi u bih, nije ni cudo sto hayat propada kad gorazdaci sve rade