Komentari (55)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
2 budale..........
Ma nema tu price ko je kriv, i sam Hamilton se nakon utrke izvinuo timu jer je on pogrijesio te tako sprijecio Rosberga da pobjedi 6. put za redom.
Tacno je tragicno kako neki ljudi razmisljaju i percipiraju stvari. Ti si vrsni poznavaoc vidim. Necega. Ali ne Formule1. Da je tako ko sto ti kazes ti bi sjedio u istoj sobi sa Whitingom. Ali ne sjedis. I pricas nebuloze.
Za tebe sam doktor motosporta a pogotovo F1, al izgleda da ti znas bolje i od samog Hamiltona 😂😂😂
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Mijenja dva puta pogledaj brate dragi ako ne vidis onda si slijepac. Nema kakvo dugme on da stisce na pocetku, DRS nije aktiviran, a ERS da napunis treba ti vremena. Njih dvojica imaju razlicit nacin ulaska u krivinu i kocenja,Hamilton je tip vozaca koji jako malo koci i dosta kasnije u odnosu na Rosberga. Sto se tice Laudine izjave ta je izjava dosla odmah nakon udesa, prije nego sto je mogao i pogledati kako treba i uzeti u obzir sve, sto je i totto wolf kasnije rekao - opravdavsi laudin komentar kao komentar bivseg vozaca koji na to gleda iz jednog ugla a treba se pogledat iz vise. Sumnjam da ce Lauda ostat pri istom misljenju kasnijr. Stao je uz Rosberga ocekivano, bas kao i pola Klixa koji mrze Hamiltona iz samo njima poznat razloga a nisu mu u zivotu prisli ni na kilometar a kamoli sta vise. To da je peder i slicne gluposti necu ni da komentarisem, ja ti samo iznosim cinjenice. Pametnom i objektivnom covjeku dosta.
@provucikarticu
kako god ja vidim drugacije,.,sudije dosudise trkaci incident niko nije kriv,., ali cigo bio iza izletio na travu opalio manekana,., nema ko drugi da bude kriv,., a sto mrzim cigu,., duga je to prica a blizu mu ne bih prilazio,., hamilton je kriv sto mercedes nije uzeo 1. 2. poziciju
PRIKAŽI ODGOVORE (5)
cuj rosberg među dva najbolja vozaca danasnjice, jes al u mu.dima
među dva najbolja bolida ove sezone :D
Biće zanimljivo do kraja trke
@HunterBLRS jest bila na sk1, jbg nisam ranije vidio
RTL njemacki 😊
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Hamilton idiot!
Pusti sebi snimak opet, malo analiziraj, podsjeti se pravila pa ces skontat da su obojica jednako krivi.
@silver44 jel se to trebaju svi sklanjat hamiltonu,.,., rosberg je bar 100m prije poceo zatvarat desnu stranu,.,
PRIKAŽI ODGOVORE (2)