Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
vettel is made in germany respect nur weiter so junge du bist der nächste schumi
Ne samo da Vettel ima najbrzi bolid nego zna dokle je granica mogucnosti jednog bolida. Ubitacna kombinacija. Osim toga njemu je auto uvjek ok dok se Weberu uvjek kvari.
A vala ste i vi smiješni. Četiri i po godine( računam i ono pola 2009e, kad je Brawn GP stvorio nedostižnu prednost, pa se utopio u prosjek) čovjek melje sve živo, i vi kažete da je do bolida. Nemoguće da za 4 godine niko osim Red Bulla ne napravi bijesan bolid. Tom logikom ni Schumacher nije bio dobar, kolko je im'o dobar bolid i kol'ko su ostali bili loši.
pi (4 godine) ?? Vettel je vec u BMW-u pokazao izetäan talenat . Sa TORRO ROSSOM je osvojio Monako !! Poprilicno je smijesno osporavanje Vettelovih sposobnosti - ne radi se o nekoliko pobjeda ,nego momak zasluzeno uzima 4.titulu i to zaredom ! Moze vam se ne svidjati s kojom superiornoscu mu to uspijeva vec 4 godine , ali ga osporavati je vise nego neozbiljno .Momak dominira , svidjelo vam se ili ne !
Ako je do bolida , sta je sa Webberom i tako 4 godine??
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
nikakav vozac. ako nije prvi na startu, u trci ne ucini nista. prosjecan vozac kojem se potrefilo da vozi, ovog trenutka, najbolji bolid...
Vidimo da nema bolji start od ferrarija...nikad nisu u top5 po max. brzini... Znaci da je do vozaca barem 50 posto...
nije najbolji vozac, ali paket jednostavno pase, redbull ima najbolje konstrukter u momentu, jer ni jedan tim ne uspjevada da napravi bolid koji tako dobro odgovara vozacu kao sto to cini redbull, kad bi svi vozaci vozili isti bolid mislim da bi stvar drugacije izgledala
Kimi kralj. Šteta postaje dosada F1 zbog dominacije vettela.
Kakav start!