Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Neka svako kaže što hoće,ali u Rb nisu čista posla.Ne ide mi u glavu kako u istoj ekipi jedni mehaničari pit stop uvijek naprave bez greške i sa odlicnim vremenom,a drugi nešto zeznu i to kada je napeta situacija,odnosno kada je Weber mogao ugroziti Vettela.Weber je počeo voziti najbrže krugove i da je ostao još par krugova prestigao bi Vettela kada bi se vratio na stazu,jer je vozio nešto preko 1:37,a ostali su bili sporiji.Po mojemu su ga zbog toga odmah pozvali u boks da ne bi napravio razliku.Druga stvar ne vjerujem da uvijek se Weberu dogodi neki peh u boksu,a Vettel skoro uvijek bez greške i među najbržima.Mislim da su ga malo htjeli zadržati u boksu(kao ono nešto zapelo sa pištoljem,pa se duže mijenja guma,jer se vidjelo da mehaničar još nije bio gotov), ali nije baš sve bilo kako treba,jer ne vjerujem da su htjeli da im otpadne tocak i desi se neka glupost. Izgleda da ti Red Bull daje krila samo ako si Sebastian Vettel.
Svaki put jebeni SC uleti na stazu kad ovaj vettel ima odvezenih 20 krugova na gumama, a ostali nisu ni po 5 odvezeli, pa grosjean bi ga otreso ko hajvana da uletio SC..tacno svaki put kad udje SC vettel pobjedi, to je naprosto cudnoo, toliko lik ima srece da nije normalnoo..
vettel, weber,alonso najboli :)