Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ono nije pustanje Kimija na prvu poziciju ono je rafiniran potez u kojem se skoro pa nije znalo ko je naprijed ko iza. Covjek ga uopste nije uspio ni vidjeti u retrovizoru, eto kolio ga je pustio, i to se vidjelo. I dosta vise, kako je tako je. A sto se men tice, i volim Ferrari i slazem se sa odlukom jer je tacna.
žali bože kimija i njegove vrline
sta ba pricate ljudi da stimaju lewis-u, da je ufuran da je ovakav onakav.. momak razvaljuje i tu je tacka.. trenutno u f1 nema boljeg i nema talentovanijeg vozaca od njega.. ovu pobjedu su mu nepravedno uzeli, covjek je na kraju krajeva i kad je presao preko zelene povrsine, kako oni kazu, pustio kimija i onda ga naknadno prestigao.. HAMILTON je najbolji i neka pati kome smeta..
Budalama djaba objasnjavati i dokazivati. Hamilton je pogrjesio i tacka. Ionako s mu dosta do sada kroz prste progledavali, kao sto su progledavali mnogim drugim ekipama nebili samo ferrarija makli ustranu. Svaka budala koja imalo prati f1 zna du su pravila uvedena da bi se kako ukinula dominacija ferrrarija. Vidim da ovdje ima jos vecih budala cija je zelja da dokazuju svoju GLUPOST i NEZNANJE. Dobro vam ide, samo nastavite tako :)
ma ko vas pita uopste, hamilton je pretekao preko bijele crte i sta sada, kaznjen i hajmo djaci. Morate se pomiriti da je Ferarri najjaci ulaze u taj sport itd, jer vi vidite svaku sezonu neko se bori protiv ferarija, jednom mclaren jednom renault jednom williams kako koji ojaca a ferari je konstantno najjaci... I prema tome nema sumnje, mclaren krao tehnologiju od ferarija i sada pricate... Schumaher je bio najbolji vozac i imao je najbolje auto prema tome Nego posteno pa na sud, hamilton je popusio ga i neka ga je popusio...
Pricate gluposti svi redom, zakon je zakon i pravila... TO treba postavati, ako vam se ne svidja ne mora se ni gledati... Nisam ljubitelj ferarija...
Navijac sam ferrarija ali nisu zasluzili pobjdu juce. Cista pobjeda Lewisa
Hah pa zar nevidite da je rasizam zavladao i u formuli ba ,posto je hamilton crnoputi ,zato su ga i kaznili a da je kojim slucajem onaj smokljo raikonen to uradio proslo bi neprimjetno,e vala i ova formula je izgubila svoje pravo olicje.
PIGEON,,,jel ono šumi dolazio u Sarajevo i donio nesto parica pa je zato nula od čovjeka,,,nidje veze
HAHAHA, vi sto govorite da stimaju ferrariju da pobjedi, nemate pojma o formuli 1. Vjerovatno ste u nekoliko godina pogledali koju utrku F1, a i to je pod velikim upitnikom. Zato vam je bolje je da se poklopite jer pokazujete koliko neznate o F1. Onaj ko imalo prati F1 zna du su sva pravila koja su uvedena u zadnjih par godina uvedena upravo zato da se ukine dominacija ferrarija. Cak su i progledavali drugim timovima, samo nebi li kako ferrariju i schumiju stali u kraj. Hamiltonu je dosta nekih stvari progledano kroz prste, ovo je samo prelilo casu, pa su ga morali kazniti. Momak je pravo nafuran, treba njega malo na zemlju spustiti. Kakav Hamilton takva mu i drzava iz koje dolazi. Britanci jos uvijek zivi u oblacima da su neka sila ko sto su bili dok su bili imperija, ne shvatajuci da su medju zadnjim rupama na svirali medju svjetskim velesilama, a to mogu zahvaliti americi sto i gura tu.
to kuki reci im ....sta ce pigeon odgledo dvije trke u zivotu i prica nesto....svi vi balite i balice te i biti ljubomorni kkao je sumaher vozio...a vozaci tipa david coulthard da bi svom kolegi miki hakkinenu omogucili pobjedu morali su skrsiti bolid ferarija ne sto su bili nadmocnije nego sto je za volanom sjedio covjek koji se vise nikad nece pojaviti u ofrmuli...ove na erende kore tipa alonso , kovalainen pa donekle i masssa uvijek ce biti klasu nize....raikonen i hamilton su mu do clanaka .....tako da sumaher je tito , a imao je onn i tekako protivnika samo se vidi da ne znas nista o formuli i njenoj istoriji...evo ti pigeon jedna stranica pa procitaj www.f1.com
slusaj ba pigeon, kad je sumaher vozio nije nikog bilo na mapi, covjek se borio za titulu sa benetonom, i dok je bilo dobrih vozaca borio se sa njima za titulu tipa Ayrton Senne, za kojeg mi je najvise u zivotu zao sto je poginuo, jer bi bilo pravo zanimljivo, onda sa Mikom Hakkinenom, i od tada nije mu vise niko bio ravan...Neki kazu Alonso, jest bio dobar kad je imao dobar bolid, a dje je sad, ne moze ni boda da osvoji, zato bolje pogledaj rezultate i sta je sumaher uspio i osvojio, i da je ikona ovog sporta, i ko rece u prethodnom postu, namjestano je sve da ferrari bude sporiji, jer su imali savrsen bolid 2 sezone i to F2003 i F2004, koji se nije kvario ni poslije 1000 odvezenih kilometara, sto znaci da je mogao tada odvoziti dvije utrke, sa svim treninzima izmedju, a da se ne pokvari...I da ne grijesim dusu, Hamiltonu svaka cast i ja bi volio da covjek osvoji sve sto moze jer stvarno dobro vozi, i zasluzuje titulu na pocetku karijere. eto toliko od mene, i ako iko malo zna o Formuli i nije neki fanatik Ferrarija i opcenito nekog drugog kluba, slozit ce se sa cinjenicama, a ne sa pricama i svim ostalim...pozdrav
FERARI FERARI FERARI oleeeeeeeeeee
sumaher je imao srecu da vozi za ferari u doba kada je ferari bio daleko tehnicki nadmocniji, to sto je on pobjedivao je vrlo malo njegova zasluga a vise zasluga masine. kada su se pobjede njemu stimale, kada je propustan da pobjeduje, i kada se namjerno sudarao to je bilo OK. i kao covjek i kao sportista sumaher je VELIKA NULA!
kako od Schumaher formula postala SRANJE samo je ostao MotoGP zanimljiv za gledanje