Velika nagrada Italije
0
Vettel osmi put najbolji ove sezone
Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
znam da mi je 40 i kusur godina. znam i da imam slabiji bolid. znam da sam odlazio i vracao se kako mi je qrcu ceif, ali djeco imate vi jos mnogo toga da naucite od babuke! pozdravlja vas vaš Michael ;)
bome ja u 80% pokusaja preticanja hamiltona vidjeh da schumacher zatvara izborom putanje a ne da se odljepljuje na pravcu... uostalom i hamilton ima mercedesov motor i jos mogucnost koristenja DRS-a, tako da na pravcu imaju otprilike jednaku brzinu... demonstracija cistog vozackog umijeca by Michael Schumacher!
Ne mogu da vjerujem da ovakvi idioti dobijaju likeove.Pazi ovaj komentar: \"KONJINO imati bolid sekundu brzi a ostati iza nekog gotovo 30 krugova nije nikakvo znanje nego sramota, a tvoja je sramota i idiotizam i dokaz koliko si glup i koliko pojma o ovom sportu nemas. Reci da Schumacher ima brzi i bolji bolid od Hamiltona je u najmanju ruku teski idiotizam...\" KONJINO pa vidio si da je Hamilton nakon svake krivine visio mu u repu.Bolje je prolazio Parabolicu od njega,na izlazu bio 10m iza Schumachera,ispred sebe imao 1km pravca i pravo koristenja DRSa ali NE MOZES NA PRAVCU PRETECI AUTO KOJE IMA TOLIKO VECU MAX BRZINU OD TEBE!!!!!!!!! Daj meni Passata 2.0 TDI s 140KS a Schumacheru ili Vettelu 1.9 TDI s 105KS kladim se da na kraju pravca koji je duzi od 500m ni jedan nece bit ispred mene:) TO JE BURAZ PRAVAC,NEMA TU MAJSTORSTVA,GAS SVAKO MOZE DA STISNE,ONAJ KO IMA BRZI AUTO PRIJE CE DO KRIVINE DOCI:)
Koliko vi pratite auto-moto sport uopste? Pa samo corav nije mogao da vidi koliko je Mercedes brzi od Mclarena na pravcu bio.Prvi put kad ga je Hamilton uspio prestici Schumacher mu je odmah s lakocom na pravcu vratio na sta nasi glupi komentatori kazu \"majstor ostaje majstor\". ova utrka me podsjetila na prvu utrku sezone Moto Gp 2007,mislim da je u Shangaiu bilo. Rossijeva Yamaha je na pravcu isla 321 km/,Stonerov Ducati 337km/h. Rossi se lomio bukvalno da ga pretigne u krivinama i kada bi uspio Stoner bi ga na prvom od 2 pravca prestigao a nakon drugog bi imao 100m prednosti:)
I da IDIOTE Schumacher je u utrkama cijelu ovu sezonu za klasu bolji od Rosberga al ti ocigledno pratis redovno i razumijes F1 pa dajes takve komentare, a da ne spominjem uporedjivati proslogodisnji bolid Mclarena i Mercedesa. Katastrofa!
KONJINO imati bolid sekundu brzi a ostati iza nekog gotovo 30 krugova nije nikakvo znanje nego sramota, a tvoja je sramota i idiotizam i dokaz koliko si glup i koliko pojma o ovom sportu nemas. Reci da Schumacher ima brzi i bolji bolid od Hamiltona je u najmanju ruku teski idiotizam. Reci da je sve sto je bitno je max brzina je isto tako teski idiotizam. Uostalom Schumacher bi ga cijelu utrku drzao iza sebe da Mclaren nije iskoristio svoj uticaj i trazio od FIA-e da kazne Schumachera, jer su i previse bili isfrustrirani kao i ti time sto je Schumacher toliko dugo u toliko losijem bolidu drzao Hamiltona iza sebe. Na kraju to sto je Button prosao Schumija onako lako je dokaz koliko je Hamilton nesposoban i koliko je dobio po nosu od majstora koji mu je pokazao kako se vozi i pokazao mu zasto je sedmerostruki prvak a ovaj uvijek ima bolid u top 2 i ima 1 titulu a petu je sezonu tu.
SERONJO šta je on kome pokazao. Hamilton ga je u ove dvije sezone pretekao na desetine puta i to za čitav krug, kao što ga je i danas pretekao. Pa Buttonu je trebalo 500 metara da to rutinski odradi. Neka on bude sretan ako završi ispred Rosberga ove sezone (danas treba da zahvali Luiciu što ga je izbacio). Max brzina nije toliko značajna za najbrži krug, ali je značajna kada trebaš nekog da pretekneš, pogotovo na pravcu konjino.
a i za ove gore sto dizu vetela do neba mislim da ne znaju za 2005 godinu kad su se trkali vetel i hamilton u formuli 3 (svi bolidi isti -- motor i sasija ) da ga je hamilton odero ko beba zvecku 15 pobjeda hamilton 0 pobjeda vetela zato psssst
ne jeb.i.te momka, momak je upravu alonso izvlaci maksimum iz onih \"tacki\" jbt bolid ku.r.cu ne valja i opet na podijumu zavrsi, dajte alonsu vetelov bolid pa ce te vidjeti onda kako se vozi a ovako ako bude 2. kao prosle godine (mada cisto sumnjam ) super ce biti.
Samo nesto za ovog lika gore koji kaze da se kers nemoze aktivirati kod onog ispred. PA TI SI CORAVI IDIOT! Pa covjece govoris kako znas nesto o F1 a ne znas ni razliku izmedju kersa i drs-a. Drs se nemoze aktivirati kod vozaca kojeg preticu, a kers moze uvijek. Schumacher je danas pokazao Hamiltonu gdje mu je mjesto i samo daj Boze da iduce godine bude imao bolid Hamilton nece biti ni u minuti s njim. Jeste Mercedes bolji na pravcu i brzi, al od svih ostalih ne od Mclarena jer imaju isti motor. I da jos jednom da ponovim svaka cast gore ko je napisao da je max brzina bila toliko presudna Vettel ne bi bio ni na podiju a Renault bi ostvario dvostruku pobjedu.
hajvanu veber kad završi utrku je među tri, a masa se bori za bodove, tako da se to ne može porediti. alonso je najbolji vozač jer iako ima slabiji bolid bolji je i od hamiltona i od batona
@ALONSO koji krs vettel vozi, dovoljno je uporediti njega i webbera... koji si ti glupan to je nevidjeno...
ahahahahahahahaha ma uredu je buraz, nije sramota biti glup ;)
Koji krš vozi Alonso i ukupno je drugi. Kralj kraljeva ! Uvijek na podiju. Dovoljno je uporediti njega i Masu.
Dajte ljudi svi znate da je red bull najbrzi bolid...Ako te pratili utrku znali bi ste koliku je prednost vettel inao.Otisao je 2 puta u box i vratio se na staru poziciju i opet imao veliku prednost.Slazem se da je shumi bio i ostao majstor a vettel je na putu da postane :D
Vjerovatno je Alonso pogriješio na izlasku iz krivine. Znaš u F1, kao i u svakom drugom sportu, vozač ponekad napravi grešku. Mogao si vidjeti sa mu se odmah na pravcu Schumacher skroz približio zbog veće max brzine, ali se Alonso odmah odvojio nakon par krivina. Sve što je Schumacher uradio u utrci je da je Hamiltonu upropastio utrku. Button ga je pretekao nakon 500 metara. Svejedno je na kraju završio kao peti što je realan rezultat za Mercedes.
pa i schumacher je tu brzinu ostvario koristenjem DRS-a kojeg nije imao pravo koristiti na utrci! znaci ostao je bez dodatnih 15-tak km/h u trci imbecilu koje ti daje DRS!!! haj se opet prekontaj pa nas pokusaj prosvijetliti! jos uvijek cekam objasnjenje kakao je vettel pretekao alonsa sa bolidom sporijim 20km/h na pravcu ako je preticanje moguce samo na pravcu a ne u krivinama (kao sto ti tvrdis)...