Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
RB19 raketa
Ovo danas ne liči uopšte na pravu f1
Svaka cast Leclercu na razmisljanju na kraju. I sâm sam isto mislio zadnja dva kruga, a tim da ja nisam jurio 300km/h na stazi u tim trenutku. Steta sto nije uspjelo. Forza Ferrari!
HaMiLtOn nAjbOLji iKaD
jel tebi desetak godina djecko? Ako jeste onda kontam komentar u drugom slucaju mora da zivis u nekoj pecini pa povremeno izadjes
Pratim F1 skoro 30 godina i mislim da je Max najbrži vozač ikada, iza njega idu Lewis, Schumi, Senna, Alonso.... Ali najbrži često i ne znači najbolji. Nekada treba da imaš osjećaj za gume, strategiju, podešavanje bolida itd. A i teško je odrediti ko je najbolji dok se ne okušaju u istim bolidima.
Opisi F1 2023 sezonu: Red Bull