Komentari (22)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Strasan
staza na kojoj se vidi jesi li vozac ili ne
Koliko dosadna staza to je nevjerovatno.Najbitnije kvalifikacije pregledati i to je to,i od prilike se sve zna osim kvarova ako ne bude. Gledas borbu za poziciju i onda odustane i ode u zamjenu guma jer od preticanja nema nista.
Leklerk i Botas otpali zbog kvarova, ostali u poretku iz kvalifikacija. Staza ne dozvoljava preticanja, a ko pokuša lako završi u ogradi.
I ja sam isto zelio napisati. Zaista dosadna staza do bola. Nema onog adrenalina za preticanje. Eno Perez i Norisa za trece mjesto i spominje se da Perez mijenja gume za najbrzi krug jer nije moguce prestizati. Fkt pre preglupa staza
Vettel iznenađenje dana. Odličan
Malo teza staza gdje su sposobnosti vozaca bitnije od jacine bolida i Hamica ni na mapi
ovdje se ne radi o sposobnosti vozaca, nego o vrsti bolida. Naime Mercedesu trebaju staze sa dugim ravnicama, a ovdje je najduzi pravac 2 km. Ne lupaj bezveze bgt.
Isto tako možemo reći da je staza u Mađarskoj jedan od najzahtjevnijih, bez pravaca, samo krivine...i 8x pobjednik Hamilton. Ovdje je on ubrljao kvali. i to je kraj. I na koncu....Hamilton je ostvario ubjedljivo najbrži krug, znači da može i zna.
Ma Hamilton je vise za ravnice kakve .😂😂
Ovdje se manje više sve završava u kvalifikaciji. Nijedno preriticanje danas. Svi odvozili bez greške, Max zasluženo pobijedio !
@Nijedno preticanje
Šteta za Leclerca, ovo bi bio dupli podium za Ferrari. Vjerovatno najmlađi podium u Monacu u historiji