Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hmmmm razocarao,,,, startao kao 22 zavrio 7 cini mi se, bas je razocarao , volio bih ja da on nije ni zavrsio ali eto da hoce uvek ovako razocarat he hee, klixovci idijoti
Koji je bio kimi?
Kako moze razocarati neko ko zbog tehnicke greske za koju je tim kriv nema priliku ni postaviti vrijeme za kvalifikacije pa biva nazadovan na posljednje startno mjesto. A onda na startu biva udaren i slomljeno mu prednje krilo. Tokom utrke ima 5 odlazaka u boks, i problem mehanicke prirode sa nedostatkom downforce-a. Cinjenica da je dogurao bolid do finisa je uspjeh, a kamoli jos i bodovi. Moras biti ili hejter ili slijep, ili pak gluh da slusas, pa reci da je covjek razo arao. Klixovi novinari ocito malo znaju o formuli, bas kao i komenatatori. Sude na osnovu pozicije koja je ostvarena. Osim toga, Rosberg nek bude bogu zahvalan obzirom da jedini od prvoplasiranih nije imao nikakvih problema i sve je islo glatko za njega. Ricciardo ga je prestigao vec na startu i onda mu je u 3.krugu all of a sudden pukla zadnja guma i lik je morao batalit sve.
eki slike sa Kimijem, veze sa poretkom nema!
Dobar ovaj Nikica..
Hoce li biti negdje snimak na tv ili ima negdje utrka na netu?
Imas na SportKlubu F1
sto bi rekli ponosni potencionalni kupci golf 2 cekaj da ga ja kupim i da polozim vozacki sta ce oni
Kako sadržajan članak?! Helem, Lewis nije vrijedan spomena kako je vozio jutros, Rosberg odvozio svoju utrku, a najbolje vozio Vettel, i uz sve probleme, dva uništena prednja krila, kontakte...uspio dogurati do drugog mjesta. Dobra utrka, puna preticanja.👍
Рикардо да има компетитивну машину као код Розберга, Хамилтона, Фетела или Раиконена, завршавао би трке најмање пола круга пре другопласираног. Неко ми је овде, у пресезони, паламудио како не знам о чему говорим ... неки Фетелов навијач.