Komentari (38)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
R.I.P
Sad' ce morati ekstra ogledalo u bolid ugraditi. :)
"Dobro, bolje, najbolje... nikada nemoj posustajati i odustajati sve dok tvoje dobro ne bude bolje, a tvoje bolje postane najbolje." :)))
kaze moze voziti trke ali kod parkiranja unazad je bas i nece :D
zena ili djevojka od Toto Wolff-a koji je inace motosportsef od Mercedes AMG zato neka vam nije cudo da vozi utrku.
subhanallah
SergioRammos
Pa ovo je samo mali eksperiment znaju i celnici Formule 1 da zene ne mogu ravnopravno se takmicit sa muskarcima kao i u vecini drugih sportova, Atletika, Plivanje, Nogomet,Kosarka,Tenis,Rukomet,Odbojka...,pogrijesio sam nije u vecini nego u svim vrstama sporta
Ovo je drugaciji sport, ne treba fizicka snaga kao ni kod saha za razliku od drugih sportova. Bitno je samo kako vozis i kako razmisljas,
jao.. :*)
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Sad malo i zensko gledati za volanom kad krenu utrke...
Sto da ne! Ja bi bas volio to gledati...
De ba Susie ne zezaj i dođi u kuhinju, gdje ti je i mjesto, s rajom.
U lazima zivimo.Do kad viseeee.Dok firme propadaju,pola drzave plate kasne po 3-4 mjeseca oni govore kako je oko 100 hiljada zaposlenih vise na odnosu na proslu godinu.