Ko će biti predsjednik FIA-e?
0
Schumacher podržao Todtovu kandidaturu
Komentari (4)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
pa ni komentar ne mozes ostaviti kako treba, fino me izbacuje 4 puta, i onda mi ostavi 2 komentara.. :)
Schumacher je tek poslije dva sampionata u benetonu \'96 poceo u ferariju a ne 93. Stvarno trebate provjeriti vijesti prije nego ih objavite, ali posto izgleda vi ovdje informaciju tretirate kao krompir i kupus, moze jedna kila?! jel svjeze? pa i nebude, bude staro i po godinu dana da ne kazem par mjeseci, crvljivo ?! :)
poslije dva sampionata u benetonu , 96 je poceo u ferariju, stvarno trebate provjeriti vijesti prije nego ih objavite, ali posto izgleda vi ovdje informaciju tretirate kao krompir i kupus, moze jedna kila?! jel svjeze? pa i nebude, bude staro i po godinu dana da ne kazem par mjeseci, crvljivo ?! :)
Schumacher dosao 1993 u Ferrari?????????????? prvi put u zivotu to cujem...e svasta....et kako ste pokazali svoju profesionalnost sa-x.....koliko je meni poznato Schumacher je dosao u Ferrari 1996......al vas stvarno ne mogu da shvatim....vasu NEprofesionalnost....koliko samo negativnih kritika i kritika dobijete i vi nastavljade i dalje da grijesite.....i to cinite sto pravite neke Velike - katastrofalne greske.....stvarno jednom rijecju FUJ.....pa kao da je neki problem procitati text kad ga napisete i ispraviti greske...ili se malo bolje informisati.....a ne da cinite ovako katastrofalne greske....FUJ