Komentari (13)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma svirajte vi koliko hočete, u povijest Formule postoje samo dvije LEGENDE: Juan Manuel Fangio (Arg.) i Ayrton Senna (Bra.) sve ostalo su samo vrhunski vozači.
Da nije bilo Jackie Stewarta F1 nebi bila sigurna kao danas. Mnogi bi izginuli kao sto su ginuli 50-tih i 60-tih. Jedan od legendarnih je i Jim Clark, kao i one'n'only Keke.
onako elegantno ga spusti sch bivsim timskim kolegama
nije baš. mislim da je jasno poručio svom zemljaku da ne treba da bude sebičan i da dopusti timskom kolegi da okusi čari visokog postolja. 2004 kada je bio dominantan i osigurao titulu, schumi je rekao da će se potruditi da pomogne svom timskom kolegi barikelu da osvoji koju pobjedu do kraja šampionata, što je i uradio.....
u svemu tome ne treba zaboraviti da je bariccello slusajuci naredbu iz boxa propustio sumahera da ga pretekne u posljednjoj sekundi utrke I ostvari pobjedu... sch zbog griznje savjesti nije htio da se popne na postolje a kada je primao pehar dao ga je bariccellu
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
al kako vi taj naslov upakujete, ja sam pomislio u nastavku teksta mu sumi psovao majku
Schumi , legenda .....