Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije fer...da ima jaci bolid bio bi u top...ovako je jedva zavrsio 11-ti...yebi ga...to je isto da ti daju golf 2 i da se trkas sa mercedesima i bmw...
@yeba.mene.drzava Vozio je prije 2g Ferrari i nije se bas proslavio
Godinama pratim formulu 1, ni sam ne znam kako je Hamilton uspio da skupi ovoliko pobjeda a realno bilo je boljih vozača od njega, on je kao pijun, sjedi u najboljem bolidu i to je sva priča, evo samo par bojih vozača od njega koje sam gledao: Montoya, Alonso, M.Scumacher, M.Hakkinen! Pametnom dosta.
@Spika Vrlo objektivno s tvoje strane. Pa Alonso je vozio s njim u istom timu i nije ga mogao pobijediti. Još je tada Hamilton bio novajlija, neiskusan...i opet pobijedio dvostrukog prvaka Alonsa. Vidi se da si samo ljubomorni ferrarista.
Sta reci koju poruku poslati:ALFA ROMEO🇲🇱🏎
For WHAAAT
Jos zamislite kakav bi bio da mu F1 nije samo hobi.
one and only Kimi🥇
k'o na igrici jbt
Dajte mu samo bolji bolid. Steta sto kraj karijete vozi u ovoj kanti od bolida Alfa Romeo.
veliki sampion
Majstor ostaje majstor
u F1 godinama skoro da i nema uticaja vozacka vjestina nego bolid, ko ima najjaci taj i uzima titule, Hamilton ispade najbolji u povjesti a ni kacigu nebi mogao obrisat Seni, Prostu ...
Klasa je vječna
Kako to lako izgleda ka da radi vrhunski vozac.. Nevjerovatno!!!
Majstor je majstor !
Dajte čovjeku konkurentan bolid!👏👏👏👏👏👏👏👏👏