Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
jedan je sampion....naprijed Schumi uz tebe smo i zbog tebe gledamo F1..zaista je fascinatno da neko sa 43 moze uopste izdrzati napore f1..Sampione cekamo tvoju pobjedu...
@daj RTL
svaku pobjedu Schumi je uzeo na neku prevaru
a gdje ste gledali f1?
Samo neka je krenulo.
Hvala Belminu i Bakiru sto su nam omogucili pracenje prijenosa utrka F1 i ove sezone!!!!
schumacher (onih 10ak krugova što je mogao voziti) i alonso su po meni najbolje iznenađenje. mclaren prošle godine nije bio toliko u zaostatku koliko i zbog budalastih grešaka u mnogo utrka gdje su prosuli dosta bodova zbog čega je red bull bodovno izgledao onoliko nadmoćan. ove sezone mclaren i red bull su samo zamijenili uloge, ali bi mogla biti zanimljiva sezona ako vettel ne bude glup kao hamilton prošle sezone (koji je velikim dijelom sam sebi stavio betonske cipele u borbi za prvaka, pa je borba bila odlučena puno prije kraja sezone). volio bi da se i alonso uključi u borbu, kao i da vidimo šumahera na postolju koji put, koliko je to izgledno ostaje da se vidi.
raikkonen the best!!!
Jeli problem u clanak ubaciti poredak ?
Fanđo je osvojio titulu sa 47, a Mensel sa 40. Inače ima i nas koji ne gledamo F1 samo zbog njega. Izgleda da će i ove sezone biti dominacija Red Bull-a i McLaren-a. Ferrari (Alonso), Mercedes, Sauber i Lotus u drugoj grupi, mada su se i Williams i Torro Rosso znatno popravili.
ZARADITE NA KLADIONICI!!! Profit 13 750 kn BESPLATNO u 2 i pol mjeseca. U 3. mjesecu je plus od 3150 u 10 dana, to je sada i najvažniji ciklus jer ne igram sam, već svoje parove dijelim i s vama i zadatak mi je nastaviti dobro puniti svoj i vaš džep. TRENUTNA BANKA: 19 900 kn, STANJE LISTIĆA: 30/64, PROSJEČNA KVOTA: 3,4225. Igram vrlo jednostavno: 2 para po 1,85 daju ukupnu kvotu 3,4225 i ulog je uvijek isti, 500 kuna po listiću. Dobitan listić nosi 1130 kn povećanje banke, a gubitan 500 kn smanjenje banke. Arhiva i skenirani listići su na blogu pa se možete uvjeriti u prolaznost listića. Godinama sam isprobavao razne načine u klađenju i konačno otkrio što mi najviše odgovara i zarađujem svaki mjesec pristojnu lovu. Lijep pozdrav i svratite na: WWW . KLITORISNJAK . BLOGER . HR
Webber se tokom trke nije usudio ni da priđe Hamiltonu, ustalo SF car je zaslužan za \"uspjeh\" RB-a. Poznavanje Formule 1 sa strane vaše redakcije je blago rečeno, površno, a prenošenje vjesti u stilu omalovažavanja pobjede nekog drugog osim vozača RB i F je redovna pojava. Ispade da je vrijednije 5. nego 1. mjesto. Molim Vas da budete objektivni, a ne subjektivni u vašem izvještavanju, jer je vaš posao prenošenje a ne tumačenje informacija.