Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Vozač sa najvećim m.udima u F1! i zato ga volim! Trka sa njim i bez njega nije ista trka. Predhodne dvije sezone su bile najbolje od kada pratim formulu 1 (što je jako dugo). Nadam se da ce McLaren doci na svoje
Mrzim Hamiltona i McLaren a i nacin na koji je dosao do titule prosle godine. Ali ga ne mrzim zbog toga sto je crnac....a ti papak se zatvori u tu kucaru gdje se nalazis...ne znam kako je primitivac kao ti uopce uspio doci do kompjutera i interneta!?
Ma nigeru bjezi iz F1, ti si stvoren za roba a ne za vozaca