Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo nico :) utrka je bila dosta zanimljiva, samo mi je žao što je raikkonen u 5 krugova pao za 12 pozicija. borio se, ali jednostavno njegova ekipa nije donosila dobre odluke i na kraju je ostao bez bodova. same old kimi.
E vala je ovaj mali Niko zaslužio pobjedu, nema šta. Već je odvezo 110 trka a nikad ni pol poziciju do jučer nije osvojio. Dokaz da u formuli 99% zavisi od auta, a samo 1% od vozača. Važno je i da se Schumi vraća, odma je sve interesantnije.
Bravo Keke junior, steta za Schumija, jes\' da se napobjedjivao ali bih ga volio vidjeti jos jednom na podiju. Da zacepi onoga sa konferencije: \"Your strong thirth position\". Ali ljudi sto mi je dosadio onaj mali sa svojim Vettel-prsticem! Naprijed Mercedees, naprijed Schumi, naprijed Keijo junior!
Tim se ne zove \"Mercedes GP\", nego \"Mercedes AMG\"
Šteta za Šumija, ali dobro, bitan je progres, samo naprijed Mercedes AMG !!!!!!
Mercedes GP trenutno ima jedan od najboljih bolida (zajedno sa McLarenom) i ima vozača koji može da pobjeđuje u njemu (on je i jedini koji je u prethodne dvije sezone uspio da dovede taj bolid do podijuma i to tri puta). Naravno ima i solidnog drugog vozača koji može da blokira ostale bolide što se moglo vidjeti na osnovu vozića koji se oko desetog kruga (prije odlaska u box) napravio iza drugog vozača Mercedesa GP-a, dok je prvi vozač pravio prednost cca 1 sekundu po krugu. @kk Ošišat će ih Shumi ko ovce HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAH HAHAHAHAH HA HA