Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
rekli su prije par dana da ga stite jer je digo rejting tj. gledanost ove godine pa mu progledaju kroz prste... ima na you tubeu ukucaj verstapen vs raikkonen hungary a ima sad i belgija...a ovaj start u belgiji moze se reci da je vettel najveci krivac...
ovaj max je stavrno retardiran... stoji to da je talentovan i ceka ga svijetla buducnost, ali frajer se brani k'o ja protiv buraza na igrici.... svaki put kada je neko brzi i pokusa proci on mijenja putanju (sto je zabranjeno)... ovi ga nikad kazniti, a znaju ostale kaznjavati... kimija je vec 2-3 puta zezno...
Nije da sam neki ljubitelj formule jedan, ali ovo izmedju njega i Raikkonena sam pratio. Da je prekrsio pravila kaznili bi ga. Posto nije nisu.
Sad ce komentari tipa, renault je smece, ljudi prave motore za f1 a nade se bosnjo da kaze nevaljaju renaultovi motori.
Mozda nudi najbolji odnos cijene i kvalitete, ali ne mozes ga poredi sa bmw, audi i sl!
jes dobra mala od raikkonena
I ovu su Formulu uništili,prije je ovo bila milina gledati.
Ko gled ovo vise?
Nekad sam pratio svaku utrku, a sad me ovo uopšte ne interesuje. Sve se svelo na tehnologiju, ko ima bolji bolid, pobjeđuje. Možeš biti najbolji vozač, ali ako si u lošoj ekipi gutaš prašinu. Očekujem da će za par godina vozači biti izbačeni iz bolida i da će se bolidom upravljati na daljinski.
Ovog Hamiltona svi, osim par rasista, puste da hin pretekne jer je crnac. Da je kojim slučajem i peškir, startovo bi sa dvije minute fore svaku uturku.