Komentari (67)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije Putin anđeo, to stoji,al sa zapada bije veće zlo, to je definitivno tačno.Kako bilo, nesvakidašnja i hrabra izjava.
Ne možeš objasnit SDA uhljebu da njegova stranka vodi lošu politiku a isto tako ne možeš ni zapadnim uhljebima (gastarbajterima) objasnit da zapad pljačka i zavađuje sirotinju po citavom svijetu.
Glatki mozak Rusofila. Cuj zapad je vece zlo, a svi bijeze na zapad. Sto se ovaj sto bi popio metak za Putina ne preseli u Moskvu.
Ima svasta u ovome, meni i zapad izgleda kao da uopste nezele da razgovaraju sa putinom kao da samo jos vise potpaljivaju.Naravno u to nema sumnje da Su agresori samom cinjenicom ulazak u drugu zemlju i krsenje njenog suvereniteta ali mora se pokusat smirit i da se stane
Zasto bi zeljeli da smire kada ce svaki metak koji salju Ukrajini biti naplacen ;)
Svaka cast Berine. Ti si covjek sa zapada i otvoreno si progovorio protiv zapadnog fasizma. Tacno, Putin nije cvjecka, ali je vrlo razuman i jak lider. Da je Ukrajina htjela, vrlo lako je s malo politicke volje i kompromisa mogla ovo izbjeci. Ovo je Zapad nahuskao, a rukovodstvo Ukrajine su podanici i figure bez mozga.. Tako je sve otislo u propast.
91 godina, dementna osoba
Senilan stas pitat covjeka za misljenje sa 91 god, isto kod djete od 3.
Prije kozni nego olovni zar ne
Ti si budala.. Ne razumiješ ništa osim novca,koje vam je Putin dijelio da pripremi teren na zapadu ,tako što će ga podržavati javne ličnosti i glumci.Putin ovo priprema 10g. Čovjek nije ušao da interveniše protiv neke grupe,već je ušao da zauzme Ukrajinu pripoji Rusiji dio te zemlje ili cijelu .jer je to smatrao uvijek Ruskom .. USA nikada nisu pripojili neku teritoriju Americi To se ne može porediti
Ko voli Adolfa, voli i Vladolfa.
ali da puca partner backovića
Između glumca i propalog taksiste uvijek biram ovo prvo.
Od čovjeka koji obožava Adolfa, nije ništa drugo ni očekivati. Bilo bi čudo da je rekao nešto drugačije.
Konacno neko malo hrabriji od Merkel da da svoje otvoreno misljene i da kritikuje Zelenskog. A mi Bosanci koji podrzavamo Zelenskog hajde da ne budemo dvolicni pa da predlozimo Fincija za Bosnjackog clana predsjednistva
A znaci ipak je “rat”
Na Pride paradu i primices rafal
Eh, gledaj sad…
Što zar je taj još živ ???