Komentari (103)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
U ime Allaha,milostivog,samilosnog; Molim Allaha dz.s da pomogne velikom covjeku i humanisti i da ga ostavi jos medju nama ako njegovo vrijeme nije stiglo, amin.
šta moliš za nevjernika?
Nek' si ti rijesio stvar, javi doktorima.
covjek koji je svojevremeno dao 10 mil. eura za zrtve cunamija 2005. Legenda. Izdrzi Šumi
Sumaher mi je uvijek bio omiljeni vozac, za njega sam navijao.
Schumacher je za mene umro od kad je iz Ferrarija otisao u mercedes....
SDA JEBEM TI MAMU U PICU!!!!
Jedan od likova kojim sam se divio u mladosti, nadam se da će preživjeti!
koji je to kralj onaj engleski Top gear sam pratio samo zato sto je on testirao automobile....drzi se ljudino
Kako uvijek nabelaje dobri ljudi.. Covjek je sampion, humanitarac, ljudina.. Citav zivot se vozao preko 300kmh nadam se da mu skije nece doci glave.. Nedaj se Schumii..
Sumi izdrzi.
nedaj se lave !!
Slusao sam par stanica. Dovezen u komi,operisan i male,male sanse da ce prezivjeti. Prakticno na aparatima.
u je.bote...ozbiljno ovo je jedini sportista kojeg sam volio ono pravo...takva energija i karizma :-(
Jedan od najvecih sportista humanista .
Nadam se da je ipak lazna vijest :( Izdrzi!
Veliki covjek, veliki sportista, veliki humanista i da mu Bog da snage da izdrzi i prezivi ovo. Ovakvi ljudi treba da zive. Posebno mi ovdje ne trebamo da zaboravimo ovog covjeka i njegova djela.
Michael Schumii...uz tebe smo, the Champion će izdržati ovo!!!
Izgleda ima izliv krvi u mozak ili nagnjecenje mozga operacija je neizbjezna i ako prezivi dabogda da mogne sobom vladat drzimo palceve dobrom sprtisti i velikom covjeku koji je davao pare za siromasne i bolese,poznat je po dobrom srcu.
upravo je najpozantija njemacka novina bild objavila da je stanje izuzetno tesko,i da ima odliv u mozgu... prognoze nazalost nisu dobre,ali valjda legenda se izvuce... izdzi majstore..
I jos da dodam u komi je .