Komentari (140)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
tuzan kraj jednog svijetskog prije svega covijeka,pa sportiste...
i na ovakav post nadje se govedo koje opali minus,e balkane balkane moj..
ziv jeste,a isto kao i da nije.....
PRIKAŽI ODGOVORE (13)
Legendo,oporavak ti želim svim srcem..
Sjebase ga dok rece cakija.
Kod nas se jos uvek kaze ; " Ovaj vozi ko Schumacher " Legedna
Nije jezero zeneva vec LAC LEMAN.
rally vozac mc ray poginuo u helikopteru. sudbina
"Zdravlje nadmasuje sva materijalna dobra, zdrav siromah zaista je srecniji od bolesna kralja." Artur S. Sampionu sve najbolje i brz oporavak od srca zelim.....
Istinski tuzno. Nezasluzeno. Ako je neko bio covjek, dzentleman... a da zavrsi ovako. Cudni su putevi Gospodnji.
...između bezbrojinih, i njegova je sudbina dokaz da tih puteva nema.
da nismo mozda casu gramatike ??? seljoberi kad se uhvate interneta i komentara zar ima nesto gore
Prijatelju okani se klixa i uzmi radne sveske iz bosanskog jezika za peti razred osnovne škole pa opleti do osmog. Samo ispunjavaj, citaj i nadoći će to polako. Sretno s učenjem maternjeg jezika.
"Porodica Schumacher za Michaelovo liječenje sedmično izdvaja preko 154.000 dolara." ovi koji se brinu zgrnuce milione na necijoj nesreci.. znaju i oni da mu spasa nema, al pare su pare..
...profesionalni medicinski radnik se nikada ne predaje.budi siguran da bi njegovi najbliži bili spremni potrošiti zadnji euro da ga vide živa i zdrava, kao prije.
lik je 2 godine u komi... sta hoces vise? svasta u bozijoj basti..
R.I.P. nigga
Važno je da ga doktori,vampiri muzu,pa zar se sve kroz novac gleda...
Drž' se LJUDINO.....
"povrijedio glavu kada je 29. decembra prošle godine".. prošle godine je bilo jedino ako ste ovaj text kopirali od prošle godine
ne daj se legendo
ne znam zašto bi to oni plaćali 154k po sedmici kad sportista kao on je osiguran na najbolji način.
U ch mozes sebi placati osnovno , poluprivatno i privatno zdravstveno plus jos neki dodataka, sve zavisi od toga koliko imas para, kad imas love placas privatno osiguranje ali onda imas stvarno najbolju njegu i medicinu, on je se to sebi mogao priustiti i ja vjerujem da vecinu te niege koju on ima placa zdravstveno.
a plus sef ima zivotno osiguranje, cak i da 10 godina nastavi placat 150k , sve ce to oni dobit nazad
Ne daj se legendo nasa!!! Kad ozdravis i dodjes sebi, da mozemo ikako nanijeli bismo ti pita i corbi koliko te ljudi vole i postuju.