Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se u potpunosti, totalno bezvezan i mlak vozac. vise smo gledali algersuarija u prijenosima ove sezone nego mutavog rosberga...
e sto ce se usreciti s ovim bahilom, frajer nema trunke trkackog talenta. vozackog da ali trkaceg jok brate. niti umije koga preteci, niti se braniti kad ga napadaju... sve u svemu dosadan i mlak vozac...
kad pomislim na prosjecnog vozaca pomislim na rosberga...
Rosberg vozi u F1 6 sezona od toga u raspalom Williams-u od 2006.-2009. i uvijek je u plasmanu bio bolji od timskih kolega. Npr. 2009. godine u Williamsu je osvojio 35 bodova po starom sistemu bodovanja i na kraju bio sedmi, a njegov timski kolega ja tada osvojio NULA. I opet napominjem on je za Mercedes GP osvojio tri podijuma, a njegov kolega nijedan. Sa obzirom da kada njegov kolega osvoji 5. mjesto to smatra fenomenalnim uspjehom, onda se podijum u prošlogodišnjem bolidu treba smatrati nadrealnim.
Rosberg samo zna odvesti brz kvalifikacioni krug i to je sve. kao vozac u utrci sasvim je prosjecan. biti bolji u sezoni od covjeka koji nije vozio nishta 3 godine i nije nikakav uspijeh... istina da se otvaraju mjesta u ferrariju i red bullu, ali zna se za koga su ona rezervisana (sigurno nisu za Rosberga)
Rosberg je prošle godine tri puta bio na podiju (Malezija, Kina i Britanija), dok je njegov timski kolega bio nula puta. Takođe je prošle godine imao duplo više bodova od svog kolege 142:72. Ove godine i pored brojnih odustajanja u kojima u 100% slučajeva nije bio krivac (poput onog juče u Monci) opet ima više bodova od svog timskog kolege. Pošto ima samo 26 godine šta reći nego pametan potez Mercedesa.
Ja imam komentar, ali cu ga ostaviti za sebe
No comment !