Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
IZDRZII KRALJU !
Svi bi to voljeli, ali realno bolje je da umre jer i ako se probudi čisto sumnjam da će biti puno bolji od biljke.. NAŽALOST
Legenda vozi utrku zivota,bjezao je smrti vec nekoliko puta u paklu tame,ali pred ciljem se desi nepredvidjena stvar i izgleda da ce biti neizvjesno do samog kraja,ali znamo da je Schumi tu najjaci!!! Izdrzi zbog svih nas sto si nam uljepsao djetinstvo!!!
Ne daj se kralju, Bog neka ti pomogne, jedino on može.
Bog da mu je htio pomoć ne bi ga ni doveo u ovakvu situaciju. Psujem svakom ko spominje boga u ovakvoj situaciji, najgore što neko može učiniti je spomenuti tog zločinca.
@odr0n ti si bas razocaran u zivot i jako mi je zao zbog toga ali i ja psujem svakog ko vrijedja Boga u bilo kojoj situacijil... Kad porastes shvatit ces ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (39)
VRHUNSKA KLADIONIČARSKA STRANICA: single - information. blogspot. com (sve skupa) Ako se kladite pročitajte ovaj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu. 00
LAŽ! PR Schumija je demantovala ove navode!
Biti u komi toliko dugo a ne snositi nikakve posljedice je nemoguce.
//VRHUNSKA KLADIONIČARSKA STRANICA: single - information. blogspot. com (sve skupa) Ako se kladite pročitajte ovaj tekst do kraja i saznajte kako početi zarađivati na kladionici uz kvalitetne savjete što igrati a što izbjegavati. Zarađivanje na kladionici je puno lakše sa singlovima nego sa listićima s puno parova. Nemojte biti lakovjerni i uzimati 1.10, 1.15, 1.20 i takve sitne koeficijente jer u tome nema kruha. Sa tim koeficijentima će se uvijek dogoditi da nešto promašite i vrtiti ćete se u krug. Proučavanje i klađenje na prave informacije jer jedini način za dugoročnu zaradu.
pa sta ako ima upalu pluca nije on nista posebno
Predugo ga drzali u komi, onaj sto je stradao maltene na istom mjestu gdje i Sumaher bez kacige eno ga pravo dobar. Lubamja mu se bila maltene prepolovila,nego nekad nije dobro ni imati velike veze i pametnjakovice. Nesto ne vjerujem da nece naplatiti svoje usluge.Nek mu je bog na pomoci,dobar covjek i jos veci sportista
zao mi je cuti,ipak se nadam da ce pobjediti bolest
eno onaj dj krmak pjeva i kaže da bi volio biti jedan dan na šumijevom mjestu,pa neka se zamjenu
I život i smrt su u Božijim rukama. Dokle god srce kuca ima nade, barem 1% ali ipak ima. X puta smo bili svjedoci nečijeg povratka iz otpisanih. SCHUMI
Nazalost, njegovo stanje me podsjeca na stanje mog prijatelja koji je preminuo zbog loma noge. Iste faze kao kod sumahera, vjestacka koma, upala pluca, mozdani udar i kraj.
Pitanje je samo koliko sad tijelo( pojedini organi) moze da izdrzi i koliko njegova porodica moze da pogleda istinu, koliko god ona surova bila , u oci.
zbog loma noge ??
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
lose vijesti... :-(
Stvarno mi ga je zao . Nazalost od njega nema vise nista , pitanje je samo koliko familija hoce da ga maltretira :-( imao sam slicnu situaciju u familiji , nije zanimljivo ....sve cemo mi neko prije neko poslije
A da se ovolika važnost pridaje onima koje političari tjeraju u smrt dvije decenije...
A da izađeš na proteste pa kažeš to, recimo na nekom natpisu ;)
Hah, javlja se osoba koja samo zna napisati "Svaka čast", "Bravo", "To majstoree", "Nek mu bog pomogne", mora da si jedan od uhljebljenih parazita.
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
ou no :(