Pohvalio vozača Ferrarija
22

Leclerc podsjetio Coultharda na Schumachera: Vratili su se svi moji strahovi, naježio sam se!

D. B.
David Coulthard i Charles Leclerc (Foto: EPA-EFE)
David Coulthard i Charles Leclerc (Foto: EPA-EFE)
Nekadašnji vozač Formule 1 David Coulthard pohvalio je vozača Ferrarija Charlesa Leclerca te je rekao da ga je podsjetio na legendarnog Michaela Schumachera.

Coulthard vrlo dobro zna kako je bilo u trkivati sa sa Schumacherom, a sada ga na legendarnog šampiona podsjeća Leclerc koji je sjajno započeo sezonu u svom Ferrariju i vodi u poretku vozača.

"Prisjetio sam se vremena kada je Michael dominirao u Ferrariju, naježio sam se. Svi moji strahovi su se vratili. Moramo priznati da je Leclerc kvalitetan vozač i sjajan čovjek", izjavio je Coulthard za Channel 4.

Ferrari se mučio godinama, no sada je u vrhunskoj formi. Ipak, Coulthard smatra da drugi vozač ekipe iz Maranella Carlos Sainz Jr. mora biti bolji.

"Napravio je pogrešne stvari, vozio je ljut i pravio grešku za greškom. Pod pritiskom je jer mora pobijediti čovjeka koji je u pobjedničkom bolidu. Sve je dobro kad vozite kao tim za veće dobro, ali sada je u igri njegova budućnost, njegov san da ima šampionski bolid. Njegov timski kolega je iskoristio šansu", završio je Coulthard.