Komentari (15)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Abu dabi u Indiji???
Indija će ugostiti formulu 1 u Abu Dhabiju?????
Ovo je stvarno veliki propust, koji se ne bi smio desiti ni drugorazrednom novinaru...
Oj tito, sto se sramotite...gdje je Abu DHabi a gdje je Indija? stid me za vas...
Boze Petra...
Carina 126 miliona dolara. Pa nece prodati bolide
Jel indijanci žive u tom Abu Dhabiju
F1 Staza: The Buddh International Circuit - Greater Noida, Uttar Pradesh, India - Staza je udaljena 50 km od Delhija. - Dužina staze: 5,5 km - Projektant: Hemann Tilke Grand Prix India: Octobar 30, 2011. Pa procitajte nesto retardirani indijanci iz Abu Dhabija. Svasta li radi na ovim poratlima, strasno
Jasno je da se ovdje misli na New Delhi (28-30 okt)... A po slije nje je Abu Dhabi (11-13 nov)...
jbo lud zbunjenog
Kosmopoliti sax-a znaju gdje su Zenica i Zepce. Jer je to najdalje sto su bili. Pa i nije bitno gdje je Abu Dabi. Kad tamo svakako niko i ne ide.....
Ima Babu Davi u indijskoj drzavi Ušo ti Padež.
Abu Dhabi ili Abu Zabi (arapski أبو ظبي Abū ẓabī), glavni je grad Ujedinjenih Arapskih Emirata te drugi po veličini grad u državi, sjedište istoimenog emirata Abu Dhabija. Abu Dhabi smješten je na otoku u Perzijskom zaljevu i broji oko 860.000 stanovnika (2008.)
a morona....... ne mislimim na indijce nego na redakciju aaaaaaa
Za Sarajevo-x, kako da apliciram za posao kao Glavni oodgovrni urednik. Imam izrsno poznavanje Geografije, kontinenata, ali i Drzava.? Cuj Abu Dhabi u Indiji, e Boze svasta ce covjek ovde procitati!