Komentari (9)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kakvi su ovo doktori koji preko medija daju dijagnoze? Imaju li ti ljudi ikakvu etiku i obraz? Suti i pusti covjeka da se oporavlja u okruzenju familije i najvecih strucnjaka Svijeta. Ovaj je vjerovatno ljubomoran sto on nije ukljucen tu.
Shumi zelim ti svu srecu svijeta da ozdravis akobogda.
Prvo ste ga proglasili mrtvim(nema teorije da se izvuce),pa ste rekli da nece nikada izaci iz kome,pa kada se probudio da nece napustiti bolnicu nikada, pa da nikada nece prepoznati svoje,pa kada je izasao iz bolnice sada je cudno ako bude uspio komunicirati ikada.A eto,ja ga vidim za par godina da ce prohodati.
kako bi ja volio da čovjek jednog dana iskorači iz bolnice i nasmije se u kamere...ode do ferrarija i kaze dajte mi forumu odveze prvu utrku i pobjedi!
ares sve do tačkica je moguće, ostalo......nadam se da će se oporaviti, zaslužio je
Al se cuda dogadaju