Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
hahahahahahahaha !!! ljubomora crveni , ha ?! hahahahahahah gazi,gazi,gazi crveneeeeeeee,crveneeeeeeeeeeeeeee,crveneeeeeeeeeeeeeeeee!!! crknite crveni crvi od muke !!! dole maFIA i FIArri zajedno !!! go mclaren !!!
ma zna samo za ta dva kurton
Ma j.beš budalu!
@amsa-mclaren: Kolko znam ovdje nije bitka sa crvenima, pogledaj gdje su crveni u poretku, a gdje je mclaren. Ili znas samo za ta dva tima u f1?
bravooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooo!!! gazi,gazi,gazi crveneeeeeeeeee,crveneeeeeeeeeeeeeeeeeeeee,crveneeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee !!!