Komentari (10)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
mi smo najsiromasnija europska zemlja, a ugradujemo podno grijanje na stadionu u zenici.
PREAMBICIOZNO
punih \'pesto\' godina ne smijem izaci ped sarajlije hihihihihihihihihihihi
Nije te bilo par dana,jesil to bio u bijeljini u etno selu s onim patkama? Hihihihih...sad si zaključan u stanu negdje u sarajevu,potučen činjenicom da ne smiješ pred sarajlije izać sa svojim pro srpskim stavovima pa opet rokaš po forumu hihihihih...ajde odmori još do kraja ljeta pa opet u lance ko što si naviko pesto godina hihihihi
Grcki senator ...h.a.n.d.r.i- Anelu Merkel kancelarku Njemacke, dao joj ostrvo ,to vi neznate znali, e sad znajte ona ce da spaso .....€uropu...!
www.4fudbal.com
kakvog, ba, pirinejskog poluotoka?! jeste li vi skrenuli sa pameti ili ne znate geografiju?!
A NASA MAFIJASKA UPRAVA IAKO NEMA PLATA OD APRILA ODE NA MALDIVE NA LJETOVANJE??? IGRACI DOSLOVNO GLADNI, SULJIC NEMA NI 50KG A UPRAVA ODE NA MALFIVE??? STA VAM TO GOVORI BRACO PO BOJI???
pa sta,i mi na 24% bosne gradimo par ploca na ferhadiji vec 15 godina hihihihihi
su bogovi bili i ostali oni koji su stvorili evropski i yapadni svijet oni drze kljuceve njegovog opstanka kad bi vi samo ynali koliko se krupne igre oko grce igraju i sta im se sve nudi i od amerike i od kine i od rusije a grci ce uyet ko vise plati a ono sto su duyni nece nikada vratit