Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pricas gluposti. Ti si ocigledno neki mladzi tip koji se ne sjeca kako se to nekada radilo. Za tvoju informaciju Formulu 1 intenzivno pratim od 1985 godine. Ne zelim da vrijedzam Enisa niti mi je to bila namjera i smatram da gledatelji imaju pravo na kritiku. To ni Enisu ne bi trebalo smetati. To da dobro poznaje Ferrari ti vjerujem ali bi isto tako trebao poznavati i Minardi, Jordan, Toyotu i druge klubove u sampionatu a ne samo one najbolje.
jebi ga nisam ja krv sto sam najbolji bi ce i za druge prilike ferarrari je ferrari sta ces....................
ma montoya ih pustio da se mallo momci ufuraju. :D
alonso je sila
sarajevo sampion
a ima jos i: http://schumacher.pungas.com http://mclaren.pungas.com http://williams.pungas.com
a prije toga nauci kako se pise ime tima: Ferrari sa dva R a ne sa jednim.
jarane sjedni ti pred televizor pa probaj iskomentarisati utrku, pa ces tek onda vidjeti kako bi ''to trebalo izgledati''.. A o Edisu Jašareviću (tako se zove covjek) bi se moga raspitati na www.google.com Mali hint da ti pomognem: Edis je osnivac i vlasnik www.bihferrariklub.com -a i www.pungas.com -a To da covjek nema pojma je daleko od istine. Ako nista za Ferrari je tatamata, a mogu ti dogovoriti da sa njim dodjes u studio i da vidis kako to izgleda, i da to nije nimalo jednostavno kako ti mislis da jeste.
Ma koji je tebi k....? Pa da li ti uopste znaš kako bi trebao da izgleda prenos utrke formule 1? Da nije mozda tako sto ce jedne te iste podatke i vijesti ponavljati 2-3 puta u toku utrke i tako citavu godinu. I ne seri vise sviju ti.
a sto nema pojma.? zbog cega to tvrdis kada ne znas covjeka uopste
Mozda ne znam kako se zove (nije ni bitno) ali znam da veze nema.
a ti ne znas ni kako se covjek zove :-))))))
Ma dobro je sve ovo. Mislim da ce i ova sezona biti neizvjesna iako je Ferari bio ubjedljiv na Albert parku. Ali ljudi ima li iko na napise koju onom komentatoru sa Hayata. Pa onaj konj veze nema sa svojim poslom. Zao mi je sto nemam kablovsku pa da prenose gledam na HTV je se onaj Denis sa Hayata stvarno ne moze slusati.
nine svi ( osim minardija ) motori u F1 se vrte do 19.000 obrtaja gdje je optimum za promjenu brzine. A mogu i vise kada se ukljuci burst mode :) Pri kraju trke ako ima osjetnu prednost mjenjaju iz predostroznosti se mijenjaju na 17.000 ili 16.500 obrataja i tada je sporiji oko 1-2 sekunde po krugu.
Ma jedino rješenje je izgleda da BMW se odvoji od Williams-a! Modena, ako pratiš, onda znaš da BMW ima najjači i najizdržljivi motor! Ferrari ima 880ks/18.800o/min, dok BMW ima 900ks/19.000o/min i stručnjaci tvrde da taj motor može izdržati dobro preko 1.000km! Ali očito da je Williams USRO do j... sa ovom šasijom!