Žele promjenu pravila
0
Ferrari napušta Formulu 1?
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Aerodinamic is for those who can not manufactured good engines-Enzo Ferrari Stari commendatore je bio u pravu...
Ekvili kako ces ti skontati kada ne znas da pises, razguli mali ;)
Zanimljivo je da su ovim prijetili nakon svake sezone kad nisu osvajali ništa. A sve je bilo ko po loju kad su manevrisali pravilima kako su htjeli i pobjeđivali u 90% utrka u sezoni. Al opet, ako je za povjerovat ovo, F1 nebi bila ni pola takmičenja ako u njoj nema Ferrarija
Dopustiti testiranje bolida! Ferrari
Ovo je klasicna izjava Ferrarija pred potpisivanje konkord ugovora. Blizi se 2013
Pa sve je ok sa tim zahtijevima ali malo smijesno sto hoce da drugi timovi imaju mogucnost da koriste njihove bolide, ocigledan pokusaj zarade i bilo bi smijesno ako bi npr dopustili sve osim tog a Ferrari opet napusti F1.
bas me zanima sta bi di Montezemolo pricao da kojim slucajem imaju bolid koji pobjedjuje
@eee htjeo tacan pravopis???????
ovaj imitat sa 2e veze sa zivotom nema... sjedne jednom godisnje za internet i odma pametuje... guglaj malo lave pa ces vidjeti da je ekvilu tacan pravopis :)
kakvu posluku je momak htjeo porati da mi je to znat ?
Safet Susic - Pape, selektor BiH