Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Schumacher je star da bi nesto napravio, pogotovo sto nema bas najbolji bolid, ali covjek vozi zato sto voli, a i moze mu se brate :o)
ih a vi ne mislite da svaki balavac na stazi ne gleda u Schumija i tajno želi što on već ima... on je svoje odsluzio...najbolji je...ima ogromnu lovu nedostizne rekorde...i sad covjek \"gustira\" uziva u onome ... pa bolje mu nego kuci sjediti i slusati ženturaču kako kokodače po cijeli dan
One life one love. Schumacher.
Jordan je ba rinaka obicna. Napada velikog čovjeka i humanistu !! Zna li Jordan da je Shumi dao više para u humanitarne svrhe nego što je on zaradio kao vozač.Glup je kao noć!! J.E.B.O on majku svoju !!!!!!!!!
edi jordan je stara konjina
Schumacher je stara vreca hhh.... E moj Eddie, kako bi ti volio da si na njegovom mjestu...
eddie jordan je glup
ISTINA !
eddie jordan je stara vreća
glavom ga sumi !
http://www.formula1.com/gallery/other/2011/635.html Cestitam jubilej majstore... Jedan je Schumi !!
PRVIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII