Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bilo mi je pravo drago kad sam vidio na pocetku sezone da ce tv 1 prenosit formulu al brate mili komentatori blage nemaju za denisa se vidi da je f1 prije pratio tek ako nema sta drugo raditi a onaj davor lafo ekspert a sve mu nesto nije jasno ista stvar kod preticanja sute ko da su na dzenazi......... momci mora to bolje !!
Alonso Webber +4,143 Hamilton +13,352 Massa +21,953 Vettel +1,735 Denise,ovo znaci da Hamilton kasni 13 sec za Webberom a ne Alonson:)
Glup si kao neka stvar.Hamilton izlazi iz boxa i ima zaostatak od 13 sec za Webberom koji kasni 4 sec za Alonsom,sto znaci da je njegov zaostatak za Alonsom u tom trenutku 17 sec. Krug kasnije grafika pokazuje da Hamilton za Alonsom kasni 17 sec a ti govoris \"razlika se popela s 13 na 17 sec\" Lepi moj novinaru TV1 ako nisi primjetio onda ti moramo reci da se nekad prikazuje zaostatak u odnosu na vodeceg a nekad u odnosu na vozaca ispred. Imas milione ispada,nemas pojma o F1 i o sportu opcenito,trazi drugi posao
J*BO TE SUSIC VISE !!!!!!!!!
Safet Susic - Pape, selektor BiH
treba vam dva sata da objavite rezultate