"Pobunjenici ne smiju pobijediti"
1
Bahreinski princ: Utrka mora biti održana
Komentari (11)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
E to je klasicna zapadna demagogija. Gdje im pobuna odgovaara tu podrzavaju pobunjenike, a gdje im ne odgovara tu podrzavaju diktatore. FUJ!!!!
ZA OSTOJU ! Ima POP i sapun i makaze pa opet DISMR !!! KO CITAVA SMRDKA
Nisi ti princ ti si jedno obicno Govno licemjer izdajica nas muslimana cijelog svijeta, ali uskoro ti je kraj i tebi svima koji su uz tebe, uskoro ces poceti da bezis ali od naroda bezanja nema.
PA BOLJE JE PRINCU DA ULOŽI TE PARE OD FORMULE ZA SIROMAŠNU MUSLIMANSKU BRAĆU.... NPR, MOŽE DATI PALESTINCIMA ILI ETIOPLJANIMA
Ne sudi o islamu po ljudima.
Slijedeca je velika nagrada Kosova...traktori koji pice prema Srbiji brze od formule 1......
Islam protiv bolida...Kakva religija...
da je tebi jarane ispraznit novcanik
Bice sra.nja u nedelju 100%
Ma ovaj je veci lopov i od Dodika, Tihica i Izetbegovica... on ima a pobunjenici nemaju hahaha
toliki novac ima a opet zubi ko da cetkice nisu videli! strasno...islam je cudo!