Komentari (19)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Klađenjem možete do velike zarade, samo treba biti pametan. Osobno plaćam neke službene verificirane stranice i kladim se na provjerene utakmice s jako kvalitetnim i korisnim informacijama gdje se ne radi o dojavama kako vas mnogi varaju ali utakmice prolaze u većini slučajeva jer se igra polako i strpljivo. Pogledajte moju stranicu i postanite dio tima jer što nas je više to više zarađujemo svi skupa. Ako ne razumijete kako provjerite i saznajte o čemu se radi na mojoj stranici: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).!
''Želite zaraditi na kladionici? Za to treba veliko strpljenje i volja a najviše znanje. Moj ukupni profit iznosi 76.095 kn na temelju toga da je moj ulog po utakmici 2.000 kuna i mjesečna prosječna zarada oko 16.800 kn (to je velika zarada jer su i ulozi veliki). Na primjer, da vi ulažete samo 500 kn po utakmici, vaša zarada bi bila 19.025 kn do sada, što je u prosjeku 4.200 mjesečno. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim. Provjerite na mojoj stranici o čemu pričam i na što se kladim: single-information . blogspot . com (upišite adresu spojeno jer mi sustav ne dozvoljava da stavim spojen link u komentar tako da ga sami spojite i otvorite).
i ti se, pa šta...
si*
Formula je davno izgubila svoj smisao.. Nikad vise necemo gledati bitke kao Shumijeve i Hakinenove..
ti si izgleda odrastao kao i ja na Schumiju i Hakinenu. ali sta ima da kaze moj stari koji je vidio ayrtona, prosta, stewarta, laude, mansella, fittipaldija, piqueta, hunta itd itd. kad vidis ove onda ti tek nije jasno kakva je sad formula 1. DOSADNA
Tehnologija je ubila duh u svemu pa i u Formuli....
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Grdni jesu al to se nekako ostavi po strani ako oni budu brzi posebno mislim na Ferrari jer sam njihov veliki fan.
Tacno tako.