Komentari (0)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma ZELJO je sampion, zna se!
slusam sada reagovanje uprave Leotara. Valjda je NS BiH suspendovao topg kretena, a ovi prijete da ako suspenzija bude na vise od tri utkamice da oni vise nece ucestvovati u sampionatu.. I ne trebaju mater im fasisticku
U vecini evropskih zemalja finala kupa se igra u jednoj utakmici. Vidim da fudbalski sistem u Bosni ima teskoca sa modernizacijom takmicenja. Puno pozdrava.
nema se sta reci za popovica. cetnik ostaje cetnik, sve sto treba uradis je da ga prikoljes malo, to ne zasluzuje da zivi.
neka, neka...cekaj da dodje na koshevo...za sta ce se drzati gore, to cemo da vidimo...
treba mu dati zabranu igranja na prostorima bih!!!!!! mamu im nacionalisticku,mi lafo sve fini,jedva cekam tekmu sa borcem u subotu grrrr!!!
Popovicu treba oduzeti drzavljanstvo, zabraniti ulaz u BIH na neodredjeno, ali prije svega toga trebao bi odsluziti godinu u Zenici, i to "u onome krilu zatvora".
kakva utakmica, takav i komentar.