Komentari (79)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
felix je dokaz da srbi nisu nebeski narod.
Legenda !
Brzina od 1342,8 km/h sama po sebi nije dokaz da je probio zvučni zid, jer brzina zvuka strahovito zavisi od temperature vazduha (pri nižoj temperaturi, brzina zvuka je manja, a pri većoj temperaturi zvuk putuje brže). Naime, brzina zvuka je 1342,8 km/h je pri temperaturi vazduha od oko 75 celzijusa. Ako je brzinu od 1342.8 km/h dostigao u vazdušnom sloju temperature znatno ispod 75 celzijusa, onda je sigurno probio zvučni zid.
... svaka čast Felixu, ali političari kada odu previsoko, najbolje ih prizemlje batine...
... nekada moraš dobiti batine da shvatiš koliko si mali ...
ja mu kroz noge probacivo hahaaa
cestitam. najbolji skok (ja ne bi smio skocit s 10 metara a tis 36 km) cestitam jos jednom !!!! good job Felix!!!
popeti se visoko da prozmes u sebe samog i skontas da si mali? ...hm, to tipovima poput Bakira, Dode, Faraona isl. nikad nije polazilo za rukom
Jesi se sad uvjerio da je ISLAM jedina prava vjera?
Ovo je placenik koji je trebao da ustvrdi ima li Svrba na kraju vasione ili pocetku atmosfere kako se pojmovima gadjaju novinari.Jer nebeski narod bi trebao da je tu negdje .Da nisu oni gurnuli FElixa gledajte u najnovijoj epizodi najgledanijeg poslijerantog proljeva od serije KAD LISCE PADA.Ima i u Bandiniju ali je gospodar rekao NEMA OVDJE SRBA .JA NAREDJUJEM!!!!
hajd aldina nemoj da k3njas dede ti
dok je on padao JA SAM MU PRĆlO PlČKU (trebu)
sinoc se Felix javio putem FB rekao je da je sretan, ali da je strasno umoran, i da se vidimo danas ! ja ga nisam vidjela ! zna li iko jel` se Felix probudio ? :D
legenda:D:D
svaka čast majstore...meni hercika kad nije juče otkazala zbog tebe neće nikada....TI SI MOJ IDOL....
kad ovako probija zvučni zid kako li tek probija vaginalni :)
Kapa dole majstore !!! Ti si živi dokaz, da kad čovjek nešto žarko želi, onda to na kraju i dobije.